Чи є сенс купувати молоток у спеціалізованому магазині?
|
|
hemay | Дата: 23-05-2025, 07:31 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Останнім часом звернув увагу, що звичайні молотки з супермаркетів взагалі не тримають якості — або криві, або злегка забив і вже ручка тріскається. Задумався, може краще замовити у нормальному інструментальному магазині, а не хапати перше-ліпше. Але не впевнений, чи воно дійсно варте того — може, просто я невдало потрапляв. Якщо хтось має досвід покупки інструментів онлайн саме в спеціалізованих магазинах — поділіться, як воно.
|
|
|
|
Denzin | Дата: 23-05-2025, 08:17 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Є сенс однозначно. Я перестав брати інструменти у супермаркетах після того, як кілька разів зламались у перші тижні. Тепер замовляю тільки в спеціалізованих інтернет-магазинах, наприклад, на https://br-mannesmann.com.ua/product....hammers. Там можна знайти моделі на будь-який випадок — і для дому, і для будівельних робіт. Я собі взяв універсальний слюсарний молоток з гумовою накладкою на ручці — реально зручно, не вислизає, не натирає долоню. Ціни там нормальні, якість відповідає, плюс доставка швидка. Тому якщо хочеш один раз взяти і надовго — краще не економити, а брати в перевірених.
|
|
|
|