| Denzin | Дата: Сегодня, 10:32 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Натрапив на один обмінник у Львові, який, за їхніми словами, працює аж з 2015 року. Але чи означає це, що він надійний? За такий час могли б накрутити рейтинг. А може, навпаки, старий обмінник — це добре, бо є досвід. Як ви думаєте, чи варто звертати увагу на вік компанії, чи це маркетинг? Порадьте, як перевірити реальну репутацію.
|
|
|
|
|
| hemay | Дата: Сегодня, 11:00 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Стаж роботи — це плюс, але не гарантія. Я бачив старі обмінники з жахливими відгуками. Але якщо компанія дійсно довго на ринку і при цьому має гарну репутацію серед реальних людей, це вагомий аргумент. Я обираю тільки ті місця, де є історія позитивних операцій. У Львові я знаю один сервіс, який працює багато років і зарекомендував себе з найкращого боку. Мова про https://www.coinsbar.net/uk/exchanger-lvov/. Цей криптообмінник у Львові пропонує чесні курси, швидке обслуговування та професійну підтримку. Їхній досвід видно по тому, як вони вирішують будь-які питання. Я сам клієнт вже не перший рік. Тому раджу звертати увагу не лише на дату заснування, а на реальні відгуки та ваш особистий досвід спілкування. З CoinsBar я жодного разу не мав проблем.
|
|
|
|
|