Цитата Shalidar (

)
Хочу купити квартиру в Києві. Пару днів переглядаю оголошення, але мені вже погано від цього. Як ви шукали квартиру, щоб це було не так важко?
Є спосіб, як зробити цей процес менш болючим. По-перше, визнач для себе чіткі критерії. Наприклад: район, метраж, кількість кімнат, поверх, стан ремонту, бюджет. Якщо розумієш, що тобі потрібен новий будинок, а не стара "хрущовка", одразу відсіюй зайві варіанти.
По-друге, коли діло дійде до переглядів, не витрачай час на перегляд усього підряд. Краще домовитися на перегляди за один-два дні, ніж кожного дня мотатися на одну квартиру.
Ще один варіант – звернутися в агентство. Це не означає, що потрібно віддати всі рішення в чужі руки, але рієлтори можуть відфільтрувати варіанти й не зливати твій час на непотрібні перегляди. Із власного досвіду можу порадити АН "Маяк" https://mayak.kiev.ua/ru – вони багато років займаються нерухомістю в Києві, і це може спростити пошуки. Головне – не поспішай і не бери перший-ліпший варіант, бо квартира – це не футболка, яку можна замінити.