Де можна отримати кредит тільки за паспортом?
|
|
zeowkyv | Дата: 23-04-2025, 08:36 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Привіт, хлопці! Підкажіть, де можна отримати кредит тільки за паспортом? Я не хочу збирати купу паперів і довідок, а треба терміново трохи грошей на непередбачувані витрати. Може, хтось уже стикався з такою ситуацією? Цікавлять варіанти, де швидко схвалюють і мінімум бюрократії.
|
|
|
|
Paralel | Дата: 23-04-2025, 08:36 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
У наш час отримати кредит не так просто, особливо якщо не хочеться возитися з довідками про доходи і поручителями. Чув, що деякі банки пропонують кредити за паспортом, але треба уважно вивчити умови.
|
|
|
|
heboh | Дата: 23-04-2025, 08:37 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус: 
|
Мій друг нещодавно взяв кредит, і йому теж потрібен був тільки паспорт. По-моєму, він скористався послугами мікрофінансової компанії, де швидко все схвалюють, без зайвої тяганини. Головне – завжди читайте дрібний шрифт у договорі і уважно ставтеся до процентної ставки, щоб потім не було неприємних сюрпризів.
|
|
|
|
vonaren | Дата: 23-04-2025, 08:38 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус: 
|
Ви можете отримати кредит за паспортом онлайн https://moneyveo.ua/uk/--credit-passport/ в Moneyveo. Там все просто: заходите на сайт, вказуєте дані з паспорта, і протягом кількох хвилин вони перевіряють і схвалюють заявку. Плюс у тому, що немає необхідності надавати довідки про доходи або шукати поручителів. Процес займає мінімум часу, і гроші можна отримати на карту відразу після схвалення. Перевірений варіант для тих, хто шукає швидкий і зручний онлайн-кредит.
|
|
|
|