| bono | Дата: Сегодня, 20:37 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Спец
Награды: 0
Статус: 
|
Для рекламної кампанії мені знадобився широкоформатний друк на папері, тому звернувся до друкарні Sprint https://sprint.in.ua/cat-print/paper/ . Замовляв кілька великих афіш для розміщення в Одесі, і для мене було важливо, щоб зображення залишалося яскравим, а текст добре читався навіть на відстані. Результатом задоволений: кольори вийшли насиченими, фотографії передалися чітко, без помітної втрати деталей. Окремо сподобалася якість самого друку — матеріал виглядає акуратно, а готові афіші справляють саме те враження, на яке я розраховував. Перед оформленням замовлення також зручно було ознайомитися з різними варіантами друку та вибрати відповідний формат паперу. Фахівці нормально проконсультували щодо технічних моментів і допомогли уникнути помилок у макеті. Замовлення підготували в погоджений термін, тому всю рекламну продукцію я отримав без зайвих затримок. Приємно, що тут можна замовити як невелику партію, так і великий обсяг друку. У моєму випадку все вийшло якісно та охайно, тому залишився задоволений результатом і планую звертатися сюди для наступних рекламних матеріалів.
|
|
|
|
|