Спутниковое ТВ + Интернет





ФОРУМ о СПУТНИКОВОМ ТВ и ИНТЕРНЕТЕ


Главная сайта | Форум о спутниковом ТВ и интернет | Online TV | Слушать Радио Online | Новости ТВ | | Регистрация | Вход| [ Активность · Участники · Правила форума · Поиск ] Подпишись на обновления форума


  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: vetal, moder  
Які можете порадити хороші макарони?


Stervo4kaДата: 20-10-2025, 14:24 | Сообщение # 1
Группа на сайте: Пользователи

Ранг сообщений: Куратор

Сообщений: 275
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: :-(


Я вже кілька разів брала різні макарони і кожного разу якась біда. То вони розлазяться в кашу, то злипаються так, що потім тільки виделкою розривати можна. Інколи навіть смак якийсь дивний, ніби мука стара. Усі говорять про якісь “тверді сорти пшениці”, але на полицях їх стільки, що я гублюсь. Хочу знайти такі, щоб були справді смачні, не перетворювались на місиво й щоб можна було приготувати і з соусом, і просто з олією. Може, хтось підкаже, з чого почати?

 


AnnikaДата: 20-10-2025, 14:24 | Сообщение # 2
Группа на сайте: Пользователи

Ранг сообщений: Куратор

Сообщений: 318
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: :-(


Я колись теж довго шукав “свої” макарони, поки не натрапив на La Pasta. З того часу беру тільки їх без роздумів. Вони рівномірно варяться, тримають форму, і що приємно — смак стабільний, хоч скільки разів готуй. Уже навіть не порівнюю з іншими марками, бо різниця відчутна з першої спроби.

 


Stervo4kaДата: 20-10-2025, 14:25 | Сообщение # 3
Группа на сайте: Пользователи

Ранг сообщений: Куратор

Сообщений: 275
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: :-(


La Pasta вирізняється саме текстурою вона трохи шорстка, не глянцева, тому соус добре “чіпляється” до поверхні. Макарони не втрачають колір і залишаються щільними навіть після повторного розігріву. Якщо куштувати їх без соусу, то відчувається легкий аромат пшениці й приємна зерниста нотка, яка говорить про справжні тверді сорти. Це той випадок, коли якість видно ще до дегустації.

 


XasrumДата: 20-10-2025, 14:27 | Сообщение # 4
Группа на сайте: Пользователи

Ранг сообщений: Куратор

Сообщений: 239
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: :-(


Цитата Stervo4ka ()
La Pasta вирізняється саме текстурою вона трохи шорстка, не глянцева, тому соус добре “чіпляється” до поверхні. Макарони не втрачають колір і залишаються щільними навіть після повторного розігріву. Якщо куштувати їх без соусу, то відчувається легкий аромат пшениці й приємна зерниста нотка, яка говорить про справжні тверді сорти. Це той випадок, коли якість видно ще до дегустації.


Коли обираєш макарони з твердих сортів пшениці, не дивись лише на ціну чи яскраву упаковку. Найперше склад: має бути semola di grano duro, а не просто “борошно”. Це гарантія, що продукт виготовлено з твердих сортів, які не розварюються і залишаються пружними після варіння. Колір має бути теплий, золотистий, а не білий чи сірий. Якщо бачиш надто глянцеву поверхню це ознака швидкого промислового сушіння, такі макарони гірше тримають соус.
Для приготування використовуй багато води приблизно літр на 100 грамів, і солі не шкодуй: вона розкриває смак зерна. Варити слід до стану аль денте коли макарони ще трохи пружні на зуб. Після зливання обов’язково залиш трохи води від варіння вона стане чудовою базою для соусу.
Якщо робиш пасту з вершками чи томатами додавай макарони одразу в соус і прогрій хвилину разом. Так страва отримає насиченй смак і аромат. Звертай увагу й на форму тонкі спагеті гарні для легких соусів, а пенне чи фузіллі для густих. Якщо хочеш спробувати щось справді гідне, поглянь на асортимент твердих макаронів на https://maudau.com.ua/category/makaronni-vyroby/sort_pshenytsi=tverdyi там легко зорієнтуватися й знайти саме той варіант, який пасуватиме твоїм смакам.


 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


ТОП ПО САЙТУ
Последние обновленные темы Интересные статьи Последние новости Лучшие на форуме
  • Універсальний обвіс
  • Букмекери на вибір
  • Товары для туризма
  • Лотерея
  • Казино
  • Почему я ценю стабильность Вавада
  • Кальян
  • Свечи
  • Кинезиотерапия житомирская
  • Шапочки для девочек
  • Модификация входного тюнера LG в ресиверах Dr...
  • Советы для безопасного увеличения мощности дв...
  • Все, что нужно знать о спутниковом телевидени...
  • MYtv HDMAX...
  • Телевидение, которое изменит Вашу жизнь- Riko...
  • Эфирное телевидение. Как это начиналось?...
  • Английский онлайн: грамматика: Had better...
  • WiMAX в Украине...
  • Інноваційні рішення у сфері онлайн-казино: GG...
  • Обзоры турниров UFC...
  • Рождественский музыкальный канал NOW XMAS теп...
  • Телесеть Hadi TV возвращается на Hot Bird 13°...
  • Венгрия получит собственный спутник...
  • Запущен новый линейный канал Viaplay TV HD....
  • Starlink привлекает 14 250 новых клиентов в д...
  • Успешный запуск спутника Sentinel-1D...
  • Balkan HGTV HD вещает открыто с 16°E...
  • 2 бесплатные версии румынского телевидения от...
  • YouTube TV удаляет каналы Disney...
  • Sky хочет купить британский ITV...
  • vetal
  • simon65
  • Posol
  • bono
  • wufer
  • Annika
  • vovan_kam
  • Stervo4ka
  • Xasrum
  • Vanno
  • ..