Цитата Shalidar (

)
Що ви знаєте про крипту? Розкажіть скільки я можу заробити за місяць якщо у мене є 100 доларів? Можна їх в перший місяць перетворити на 1000? Якщо я взагалі не розуміюся на торгівлі на біржі?
Давай будемо реалістами 100 доларів перетворити на 1000 за місяць без розуміння торгівлі це зі світу фантастики. Теоретично, на крипторинку можливе все, але на практиці, особливо для новачка, це скоріше схоже на лотерею, ніж на заробіток.
Крипторинок дуже волатильний, тобто ціни можуть шалено стрибати. Заробити $900 за місяць зі $100 можна лише в тому випадку, якщо тобі неймовірно пощастить, і ти вкладешся в монету, яка дасть "ікси" (зросте в 10 разів). Але це величезний ризик, і з такою ж ймовірністю ти можеш втратити всі свої $100.
Якщо ти новачок, моя порада: не женися за швидкими грошима. Почни з вивчення базових понять, розберися, що таке Bitcoin, Ethereum, як працюють біржі та які є ризики. Спочатку потрібно навчитися, а вже потім інвестувати. І краще починати з невеликих сум, які не шкода втратити. Якщо ти хочеш розібратися в темі та дізнатися більше про різні можливості, зверни увагу на навчальні матеріали. Наприклад, багато новачків починають з бонусних програм, як от Alpha Points Binance https://www.web3.org.ua/alpha-points-binance це може бути гарним стартом для розуміння екосистеми. Пам'ятай: у крипті головне — це знання та холодна голова, а не емоції!