Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Новое на сайте
  • Новости
  • TV каналы
  • Статьи

Дополнительные сервисы



Главная » Статьи » Эксклюзивные статьи » Сотрудничество с нами

Як встановити сигналізацію «Аякс»

Для захисту нерухомого майна ідеальним рішенням являються охоронні системи Ajax, які є однією із найкращих готових рішень. Це бездротова інноваційна система, яка відмінно підійде для дачних будинків, квартир, офісів та складських приміщень. Як встановити сигналізацію Ajax? Про це згодом.

Щоб придбати охоронну систему варто завітати на сайт компанії NeoSmart Ukraine - https://neosmart.com.ua/ru/bezopasnost/ohrannye-signalizacii-ajax/, де реалізація ведеться від виробника за приємною вартістю. Систему вигідно замовити в стартовому комплекті, який містить центральний хаб та декілька датчиків. Серед широкого асортименту можна підібрати рішення на будь-яку потребу. Все продукція має гарантію.

Як встановити сигналізацію Ajax: важливі рекомендації

Щоб виконати монтаж системи не потрібні професійні знання. Як встановити сигналізацію Ajax? 

Керуючись інструкцією, автоматизовані датчики закріплюються по периметру на спеціальні фіксатори, після чого можна активувати пристрої. Після включення відбувається передача інформації на головний хаб та підключення пристроїв до загальної системи в автоматичному режимі.

Варто додати, що інсталяцію контролюючої панелі важливо розташовувати якнайближче до роутера для повноцінного функціонування системи. Натиснувши на кнопку та утримавши її декілька секунд, його включають та закріплюють саморізами на стіні.

Охоронні системи Ajax: особливості налаштування

Після того, як система була закріплена, необхідно провести настройку пристроїв. Охоронні системи Ajax працюють за допомогою програм з операційними системами iOS чи Android. Пристрої реєструють у додатку, при цьому необхідно буде ввести серійний номер та перевіркові коди. При підключенні інтелектуальної системи на корпусі знімають кришку та вставляють SIM-картку. При цьому обов'язково знімають пін-код та тестують варіанти відправки повідомлень. Далі пристрій заживлюють за допомогою розетки та через додаток включають пристрої до системи. Правильно функціонуючі датчики при цьому горять зеленим світлом.

Це система професійного рівня, дані якої зашифровані протоколом. Тому вона миттєво реагує на виникнення надзвичайної ситуації, пов'язаної із проникненням в дім чи появі у ньому диму/води.  Система сповіщає власника про небезпеку навіть під час відсутності електроживлення.

 




Mirant.Kiev.ua
Категория: Сотрудничество с нами | Добавил: wufer (28-03-2023)
Просмотров: 226 | Рейтинг: 0.0/0
Пресс-релизы компаний [92]
Авторские статьи [210]
Сотрудничество с нами [78]
Всё в онлайн [46]
Откройте мир онлайн-технологий с разделом «Всё в онлайн»: вашим надежным партнером в освоении цифровой эры. Исследуйте последние тенденции в виртуальной реальности, искусственном интеллекте, интернете вещей и многом другом. Получите доступ к самой свежей информации, экспертным советам и руководствам по использованию онлайн-технологий в повседневной жизни, бизнесе и развлечениях. Прокачайте свои цифровые навыки и погрузитесь в захватывающий мир возможностей, который предлагает онлайн-технология
Честно и понятно о криптовалюте [12]
  • Комментарии
  • Комментарии

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Реклама

Статистика



Сейчас на сайте: 7
Гостей: 7
Пользователей: 0