Denzin | Дата: 27-05-2025, 09:18 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом, який повністю змінив моє уявлення про лікування зубів. Ще з дитинства я боялася стоматологів, як вогню. Колись у школі лікували зуб без знеболення, і цей жах переслідував мене багато років. Через страх я запускала зуби, відкладала лікування, поки ситуація не стала критичною.
Коли зуб почав боліти так, що я не могла ні спати, ні їсти, зрозуміла — треба діяти. Пошукала клініки у Дніпрі й натрапила на сайт «ДантистЪ». Мене зацікавило, що там є сучасне обладнання, спеціалісти з досвідом, а також позитивні відгуки від людей, які мали подібні страхи. Записалась онлайн — це зручно, не треба нікуди дзвонити.
Прийшла і одразу відчула, що атмосфера інша — спокійна, привітна, не схожа на типову поліклініку. Лікар усе пояснив, зробили знімок, показали, що саме потрібно лікувати. Не лякали, не тиснули — просто спокійно запропонували план. Під час лікування не відчула жодного болю, навіть здивувалась.
Тепер я знаю, що похід до стоматолога може бути приємним і без стресу. Вже пролікувала кілька зубів, планую зробити чистку та відбілювання. І вперше в житті рекомендую стоматологічну клініку іншим. Якщо шукаєте сучасний та людяний підхід — вам точно підійде ця стоматологія в Дніпрі (https://dantistclinic.com.ua/ua/).
|
|
|
|