hemay | Дата: 23-05-2025, 07:42 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Вчора випадково намочив iPhone 13 mini, телефон упав у ванну на кілька секунд. Зовні все ок — екран цілий, звук є, камера працює. Але сенсор став поводитись дивно — іноді не реагує, або сам відкриває якісь додатки. Телефон новий, ще гарантія не закінчилась, але сумніваюся, що офіційний сервіс погодиться щось робити, бо ж волога. Хто мав схожий випадок? Може хтось підкаже, куди краще звернутись, щоб нормально подивились і не почали відразу впарювати нову плату? Хочеться, щоб діагностика була адекватна, а не просто “міняємо все на нове”. Дуже не хочеться залишитися без телефона надовго.
|
|
|
|
Denzin | Дата: 23-05-2025, 08:29 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
В мене була подібна історія, коли iPhone 13 mini впав у воду під час дощу, і потім почав чудити сенсор. Я теж переживав, що в офіційному сервісі скажуть щось на кшталт “ремонт не підлягає”. Вирішив шукати альтернативу і натрапив на хлопців з Kivi Parts. У них є нормальна діагностика, подивились усе в мікроскоп, перевірили шлейфи, плату, не поспішали з заміною. Виявилося, що волога трохи дісталась до контактів, і сенсор глючив саме через це. Почистили, замінили лише шлейф, обійшлося недорого. Телефон як новий, працює без збоїв вже більше трьох місяців. Якщо треба, ось сторінка, де я дивився по своєму телефону: https://kiviparts.com.ua/kivi-service/iphone-1/iphone-13-mini. Можу точно сказати — якщо хочеш, щоб реально розібралися в проблемі, а не просто “міняємо екран і все”, то краще туди. Дуже толково підходять до справи, видно, що з досвідом.
|
|
|
|