Де знайти каву з мінімальною кислинкою?
|
|
Denzin | Дата: 23-04-2025, 09:48 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Підкажіть, будь ласка, хто знає, де можна знайти каву з мінімальною або взагалі без кислинки? П’ю каву давно, але ніяк не можу звикнути до цієї кислотності, особливо у свіжообсмажених зернах. Інколи здається, що п’ю лимонну воду, а не каву. Мені більше до вподоби гіркуватий, насичений, шоколадно-горіховий смак, без різкості. Але всюди останнім часом модна саме фруктова, кислотна кава. Може, хтось стикався з чимось подібним і має свого фаворита?
|
|
|
|
hemay | Дата: 23-04-2025, 10:01 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Я точно знаю, про що ти кажеш, бо сам довго не міг зрозуміти, чому більшість нових сортів такі кислі. Зараз це тренд, особливо в спешелті, але не всім це підходить. Я теж віддаю перевагу більш класичним профілям — щоб була гірчинка, насиченість, без цитрусового удару. Мій вибір — кава з ESPAKO. У них є сорти саме з низькою кислотністю. Наприклад, Brazil Santos — просто супер для тих, хто любить м’яку і шоколадну каву. Ще є купаж Black Gold — там збалансований смак з нотками темного шоколаду і легкого диму. Замовляю через https://espako.store — швидка доставка, і завжди свіже обсмаження. До речі, на сайті часто вказано профіль смаку, так що можна уникнути “кислих” варіантів ще до покупки.
|
|
|
|