Як зробити глазур на паску?
|
|
Tyshko_777 | Дата: 16-03-2025, 22:09 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Сообщений: 23
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: 
|
Привіт! Чи можете поділитися, як правильно зробити глазур на паску? Я чув, що можна використовувати різні інгредієнти, але не знаю, з чого почати. Може, у когось є перевірений рецепт або порада, якій глазур на паску буде найкраще триматися і мати гарний вигляд? Які інгредієнти і пропорції потрібні для класичної глазурі? Спасибі за допомогу!
|
|
|
|
Мирик159 | Дата: 16-03-2025, 22:11 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Сообщений: 23
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: 
|
Глазур на паску робиться досить просто, головне правильно вибрати інгредієнти. Найпоширеніша — це білкова глазур, для якої потрібно взяти два яєчних білки, 200 г цукрової пудри і кілька крапель лимонного соку для стійкості. Білки треба збити до пишної піни, а потім поступово вводити пудру, збиваючи ще кілька хвилин. Така глазур добре тримається на випічці і має приємний білий колір.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 16-03-2025, 22:17 | Сообщение # 3 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Сообщений: 222
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: 
|
Я також використовую білкову глазур, але хочу додати, що важливо правильно сушити паску після нанесення глазурі. Після того як нанесеш глазур, залиш її на декілька годин при кімнатній температурі, щоб вона добре застигла. Для ще кращого ефекту можна додати до глазурі трохи молочного або шоколадного порошку — так паска матиме не лише гарний вигляд, але й чудовий смак!
|
|
|
|
Annika | Дата: 16-03-2025, 22:23 | Сообщение # 4 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Сообщений: 259
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: 
|
Цитата Tyshko_777 (  ) Привіт! Чи можете поділитися, як правильно зробити глазур на паску? Я чув, що можна використовувати різні інгредієнти, але не знаю, з чого почати. Може, у когось є перевірений рецепт або порада, якій глазур на паску буде найкраще триматися і мати гарний вигляд? Які інгредієнти і пропорції потрібні для класичної глазурі? Спасибі за допомогу! Якщо хочеш білкову глазур, то дійсно важливо добре збити білок, поступово вводити цукрову пудру і не перебивати, бо може потекти. Але якщо хочеться більш стійкої глазурі, спробуй на желатині: 5 г желатину залий 2 ст. ложками води, дай набухнути, потім розтопи (не кип'ятити!) і введи в збитий білок з пудрою – така глазур не тріскається і не липне. До речі, якщо хочеш не тільки гарну глазур, а й стильні паски, заглянь в онлайн-магазин "Любисток". Там є величезний вибір форм для випічки – від класичних до сучасних силіконових, а ще різноманітні присипки, глазур https://lubystok.shop/category/hlazur-dlia-kulycha для паски, яку можна просто розтопити, і навіть харчові барвники, щоб зробити глазур кольоровою. Дуже зручно, бо можна все замовити в одному місці й не витрачати час на пошуки. Ще один лайфхак: якщо після нанесення глазурі на паску її трохи підсушити при кімнатній температурі, вона буде триматися краще.
|
|
|
|