Дякую, дуже цінна інформація. А можеш уточнити, який саме сервіс ви підключили і як він працює на практиці? Цікавить, чи можна самостійно викликати допомогу у разі небезпеки, чи все відбувається автоматично через пульт охорони?Добавлено (19-08-2025, 12:27)
---------------------------------------------
Ми підключили квартиру до охоронної компанії OIB https://oib.com.ua/ і користуємося їхнім додатком «Поруч». Основна перевага в тому, що у разі небезпеки моя дитина чи я сам можемо миттєво надіслати сигнал тривоги, а група реагування отримує точне місцезнаходження та виїжджає на допомогу. Я також отримую повідомлення на телефон, коли спрацьовує тривога, і можу бачити, що відбувається. Додаток дозволяє відправити сигнал навіть без дзвінка на пульт, тобто допомога може бути викликана швидко та з мінімальним ризиком. Сервіс працює без постійного контролю з нашого боку, абонплата всього 80 гривень на місяць, і це зовсім невелика сума за реальний спокій і безпеку нашої квартири. Тепер ми можемо залишати її без нагляду і бути впевнені, що у разі небезпеки приїдуть професіонали.