Де краще замовити футболки поло з логотипом?
|
|
Ljy | Дата: 09-06-2025, 21:53 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
ривіт усім! Потрібно замовити футболки поло з логотипом для свого проєкту — хочу зробити стильні і комфортні футболки для друзів та знайомих, які теж захоплюються велоспортом. Поки не визначився, де саме замовляти, тому хочу почути рекомендації від тих, хто вже мав досвід. Головне — якість тканини: щоб футболки були дихаючі, м’які, не сіли після прання і не втратили форму. Також важливо, щоб логотип був нанесений акуратно і тримався довго, навіть якщо прати часто. Хочу замовити невелику партію — приблизно 10-15 штук. Буду вдячний, якщо поділитесь контактами перевірених виробників чи друкарень, які працюють із нанесенням логотипів на футболки поло. Також цікавлять реальні відгуки про терміни виконання, вартість і можливі нюанси замовлення.
|
|
|
|
Maestro | Дата: 12-06-2025, 15:49 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Знаєш, вибір правильної футболки поло для проєкту — це не просто покупка одягу, а створення справжнього іміджу. Важливо, щоб матеріал був дійсно дихаючим і не втрачав форму, адже якість тканини — це база, на якій тримається весь комфорт. Я сам для своєї команди замовляв футболки поло з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p32716998-futbolki-polo-logotipom.html Тепер можу чесно сказати, що компанія "Твій Дизайн" — це саме той підрядник, з яким можна бути впевненим у результаті. Вони використовують якісні матеріали, а логотипи наносять дуже акуратно, майже як друкарі високого класу — зберігається навіть після багаторазового прання. Що теж важливо, терміни роботи у них завжди чіткі, а ціни більш ніж адекватні, особливо якщо замовляєш невелику партію, як у тебе. Підсумовуючи, якщо шукаєш надійних і професійних, то "Твій Дизайн" — це те, що варто спробувати.
|
|
|
|