| Есеня | Дата: Вчера, 18:50 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Всезнайка
Награды: 0
Статус: 
|
Пораджу вам гарний магазин Санопт Зазвичай, коли потрібно знайти якийсь подарунок чи аксесуар для відпочинку, доводиться відкривати десятки різних сайтів, порівнювати товари, шукати щось більш-менш оригінальне, а потім ще думати про доставку. Тут вийшло набагато простіше — зайшла подивитися один конкретний товар, а потім почала переглядати інші категорії й знайшла ще кілька цікавих речей. У результаті замовлення вийшло невеликим, але досить різноманітним. Особливо сподобався вибір подарункових та сувенірних товарів, адже іноді хочеться подарувати людині щось нестандартне, а не чергову універсальну річ. Оформлення замовлення не забрало багато часу. Уся необхідна інформація була під рукою, а після оформлення замовлення його підтвердили. Доставку також можу віднести до плюсів — посилка прийшла без затримок, упаковка була акуратною, усередині все залишилося цілим. Приємно, коли онлайн-магазин виправдовує очікування і не виникає ситуації, коли товар у реальності зовсім не схожий на те, що було показано на сайті. У моєму випадку все було нормально: отримані товари відповідали замовленню, тому залишилася задоволена. Sunopt точно вартий уваги, якщо шукаєте щось для дозвілля, відпочинку або подарунок із родзинкою. Асортимент дозволяє добре пошукати й вибрати щось під конкретну людину. Я покупкою задоволена, тому магазин собі запам’ятала і, думаю, ще звернуся сюди, коли знову виникне потреба знайти щось цікаве.
|
|
|
|
|