| Есеня | Дата: Вчера, 22:59 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Всезнайка
Награды: 0
Статус: 
|
Є покупки, про які згадуєш щодня, а є такі, про які згадуєш лише тоді, коли вони справді потрібні. Підкатний домкрат для мене саме з другої категорії, але коли він знадобився, я дуже оцінив, що він у мене є. Замовляв у Fenix Market, і можу сказати, що покупка вдала fenix-market.com/domkraty-pidkatni/ До цього мав звичайний домкрат, з яким кожна заміна колеса перетворювалася на маленьке випробування: треба було довго встановлювати його, крутити, постійно перевіряти положення. З підкатним варіантом усе набагато простіше. Підкотив, встановив у правильній точці — і можна піднімати автомобіль. Ручка зручна, механізм працює плавно, без різких рухів, а сам процес займає набагато менше часу. Спочатку навіть не очікував, що різниця буде настільки відчутною. Приємно здивувала і загальна якість конструкції. Домкрат виглядає серйозно, не справляє враження дешевого інструменту, який страшно навантажувати. Під час роботи стоїть стабільно, переміщується без проблем, а після завершення його можна просто відкотити вбік і поставити на місце. Для мого гаража це саме той варіант, якого не вистачало. Замовлення через Fenix Market оформити було легко, товар прийшов без пошкоджень. Тепер навіть звичайна сезонна заміна коліс проходить значно швидше та комфортніше. Покупкою задоволений і радий, що нарешті вирішив придбати нормальний підкатний домкрат замість постійного використання штатного.
|
|
|
|
|