| Savi4eva | Дата: 04-01-2026, 22:03 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Покупатель интернет-магазина
Ранг сообщений: Наши друзья
Награды: 0
Статус: 
|
Які магазини ви можете порекомендувати для комплексного оснащення конференц-залів?
|
|
|
|
|
| Katj99 | Дата: 05-01-2026, 23:25 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус: 
|
Коли потрібне універсальне рішення для презентацій, я замовляю фліпчарти на тринозі в https://2x3shop.com/flipcharti/ . Вони практичні, надійні та добре підходять для різних форматів заходів. Мені подобається, що магазин дбає про якість і пропонує продукцію, яка реально служить довго.
|
|
|
|
|
| kirillo | Дата: 04-02-2026, 02:12 | Сообщение # 3 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Статус: 
|
Як киянин можу порадити кілька варіантів для комплексного оснащення конференц-залів:
AV‑com — нормальна компанія, вони роблять під ключ, тобто не тільки продають техніку, а й налаштовують аудіо і відео.
Opta‑Video — фахівці по відео і звуку, хороші для бізнес-центрів.
Smart Rent Team — якщо не хочеш купувати, можна взяти обладнання в оренду на день чи тиждень.
DEPS Київ — комплексні рішення для корпоративних залів, від камер до мікрофонів.
Плюс, важливо дивитися на сервіс і монтаж — бо можна купити все окремо, а потім не розібратися, як працює. Особисто я завжди обираю тих, хто робить установку і налаштування під ключ — так спокійніше і працює без косяків.
Якщо треба, можу скласти невеликий список того, що реально купити для зали 20–30 осіб з хорошим звуком і камерою для Zoom/Teams. Хочеш, щоб я це зробив?
|
|
|
|
|