Контейнер чи RoRo для електрокара з Китаю - що краще?
|
|
zeowkyv | Дата: Сегодня, 04:07 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус: 
|
Планую замовити електрокар з Китаю і не можу визначитися: контейнер чи RoRo? Чув, що RoRo дешевший, але авто може подряпати чи пошкодити. А контейнер дорожчий, але безпечніше. Хтось реально користувався цими способами? Як на практиці краще?
|
|
|
|
Paralel | Дата: Сегодня, 04:07 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
Замовляв електрокар через контейнер, все приїхало без проблем, навіть дрібні деталі цілі. Так, дорожче, але спокій душі вартий того. RoRo, на мою думку, ризикованіше: авто просто ставлять на палубу, фіксують, і якщо буде сильна качка, можуть бути подряпини або навіть проблеми з акумулятором.
|
|
|
|
heboh | Дата: Сегодня, 04:07 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
Я б взяв контейнер, особливо для електрокара. RoRo швидший і дешевший, але безпеки менше. Моя знайома брала через RoRo звичайний седан, приїхав з невеликими сколами на фарбі. Для електрокара це критично, бо акумулятор і кузов дуже чутливі до ударів і вологи.
|
|
|
|
vonaren | Дата: Сегодня, 04:08 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Наши друзья
Статус: 
|
Багато власників сьогодні замислюються про перевезення авто для автосалонів Китая. Щоб процес пройшов без проблем, варто знати всі етапи доставки, від вибору постачальника до отримання автомобіля в Україні. Спершу укладається контракт із заводом, авто готується до відправки і завантажується в контейнер. Далі морський шлях, митне оформлення і доставка до вашого автосалону. Співпраця з досвідченими логістичними компаніями значно спрощує весь процес.
|
|
|
|