Хто має досвід лікування в кардіологічних центрах?
|
|
Мира | Дата: Сегодня, 12:12 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Друзі, підкажіть, будь ласка, чи має хтось досвід лікування в кардіологічних центрах саме в Україні? У мого батька нещодавно виявили проблеми із серцем, лікар радить звернутися в спеціалізовану клініку, щоб провести додаткові обстеження і, можливо, операцію. Ми трохи розгублені, бо в інтернеті багато різних відгуків, важко зрозуміти, де справді надають якісну допомогу. Цікавить, чи можна отримати сучасне лікування тут, чи краще одразу дивитися варіанти за кордоном?
|
|
|
|
vlad | Дата: Сегодня, 12:13 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус: 
|
О, маю що сказати на цю тему! Я проходив лікування в українському кардіоцентрі після того, як мене привезли з підозрою на інфаркт. Чесно, не очікував такого рівня! Обладнання нове, лікарі молоді, але дуже компетентні. Мені робили діагностику швидко, пояснювали все зрозуміло, навіть підтримували морально. І головне – не потрібно було летіти за кордон, все зробили тут. Потім ще й порадили, як харчування підлаштувати і що з фізичними навантаженнями робити. Я залишився дуже задоволений і навіть здивований, що у нас таке є.
|
|
|
|
Мира | Дата: Сегодня, 12:13 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус: 
|
Дякую за відгук, трохи легше стало, бо ми теж вагаємось, чи вистачить рівня медицини тут. Скажіть, будь ласка, чи було у вас серйозне втручання, чи тільки діагностика й медикаменти? Бо у нас мова може йти про операцію. І ще – чи довго чекали, щоб потрапити на прийом, бо у звичайних поліклініках черги просто шалені?
|
|
|
|
vlad | Дата: Сегодня, 12:15 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус: 
|
У мене була ситуація серйозна – діагноз ішемічна хвороба серця, і без операції було ніяк. Робили стентування, і я дуже вдячний, що не зволікав. Все пройшло на високому рівні, лікарі пояснили ризики, підготували, після процедури контролювали стан цілодобово. І знаєте, я впевнився, що лікування серцево судинних захворювань https://heartsurgery.ionh.com.ua/ в Україні реально може бути сучасним і ефективним. Не треба боятися звертатися до спеціалізованих центрів – там є і досвід, і сучасна техніка. Важливо тільки не затягувати і діяти вчасно. Зараз я повернувся до нормального життя, навіть спортом потроху займаюся, і можу сказати – це було правильне рішення.
|
|
|
|