Цитата Shalidar (

)
Ви колись купували страховку? Скільки вам обходиться страхування себе, своєї родити в рік? Де найкраще купувати поліс?
Я особисто вважаю, що медична страховка для себе і сім’ї – це не розкіш, а необхідність. В середньому хороший страховий поліс на рік може коштувати від кількох тисяч гривень і вище, залежно від покриття. Автострахування у нас в країні, також річ обов’язкова, якщо маєш машину, а нерухомість страхують ті, хто хоче спати спокійно. Для мене це важливі і цінні речі, тому страхую саме їх.
Де краще купувати страховку? Тут усе залежить від того, що саме ти шукаєш. Хтось обирає перевірені страхові компанії з іменем, хтось самий дешевий варіант. До речі, зручно підбирати страхові поліси в одному місці, порівнюючи ціни та умови. Мені особисто подобається сервіс Хотлайн Фінанс, щоб кожного разу не шукати сайт, знайти hotline.finance скачати додаток встанови собі і користуйся коли потрібно.
Якщо коротко – страхування варто мати хоча б базове. Воно дає впевненість, що в разі чого ти не залишишся сам на сам із проблемами.