Savi4eva | Дата: 03-12-2024, 23:55 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Покупатель интернет-магазина
Ранг сообщений: Помощники
Награды: 0
Статус: 
|
Чи слідкуєте ви за новинами ретельно? І звідки черпаєте інформацію?
|
|
|
|
Rustia | Дата: 10-12-2024, 01:18 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Наши друзья
Статус: 
|
Читая новости, наткнулась на статью Александра Кацубы об энергосбережении в Украине. Мне очень понравилось его мнение по использованию скандинавского опыта. Они действительно добились больших успехов в рациональном использовании энергии. Перенять их подход — отличная идея для развития нашей энергетической политики.
|
|
|
|
AngelParedez | Дата: Вчера, 17:34 | Сообщение # 3 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Статус: 
|
Дуже круто, що ми можемо поспілкуватися з приводу новин, це неаби яка важлива тематика на сьогоднішній день, та і загалом важлива складова нашого життя. З цього, я можу точно сказати, що потрібен якісний новинний портал, котрий зможе завжди надавати всю необхідну інформацію. Тому, якщо ви прагнете бути завжди в курсі останніх подій, то Finteco https://finteco.com.ua/ - ваш найкращий вибір у цьому напрямку, бо саме вони зараз є найкращим новинним порталом України. Завдяки широкому спектру матеріалів та аналітичному погляду на ситуацію, цей портал стає вашим незамінним партнером у пошуку об'єктивної інформації. Саме завдяки їх роботі, я завжди знаходжуся в інформаційному просторі, що просто необхідно в наш час.
|
|
|
|