| bono | Дата: Сегодня, 18:33 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Спец
Награды: 0
Статус: 
|
У магазині «Дивани для Нірвани» https://ddn.ua/ua/dyvany-delfin.html я знайшов кілька цікавих моделей диванів із механізмом дельфін, який мені сподобався насамперед простотою використання. Для щоденного сну такий варіант виявився дуже практичним: щоб розкласти диван, достатньо висунути нижню секцію за спеціальні ремінці та підняти додаткову частину спального місця на потрібний рівень. У результаті утворюється рівна й досить простора поверхня, на якій комфортно відпочивати вночі. Особливо вдало цей механізм виглядає у кутових моделях, оскільки вони дозволяють раціонально використати простір кімнати та водночас забезпечують зручне місце для сидіння протягом дня. Сподобалося, що в каталозі можна знайти різні варіанти за розміром, оформленням та конструкцією, тому диван нескладно підібрати під конкретний інтер'єр. Механізм працює зрозуміло, без зайвих складних дій, а складати його можна за тим самим принципом у зворотному порядку. Для мене також важливо, що в складеному стані диван не виглядає громіздким і цілком органічно вписується у вітальню. Загалом модель із системою дельфін вважаю вдалим рішенням для тих, хто хоче поєднати звичайний диван із повноцінним спальним місцем та не витрачати зайвий час на щоденну трансформацію.
|
|
|
|
|