Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

07:30
Зміни в платформі M: Сб ТБ
Сербський телеком-оператор Telekom Srbij змінив програмне забезпечення своєї супутникової платформи M: Sat TV. Канал Discovery Showcase HD був виключений з пропозиції у зв'язку з закінченням трансляції станції, яку вирішив мовник, а не платформою. Угорська станція Viasat 3 була виключена з супутникової платформи M: Sat TV, а у відповідь були додані 3 нових канали від Televizija Kopernikus. У свою чергу, платформа DTH, яка втрачає станції, завжди пропонує нові для утримання абонентів. У цьому випадку були запущені канали K CN 1, K CN Music 2 і K CN Svet від televizija Kopernikus. На жаль, всі нові канали зашифровані і доступні тільки абонентам оператора платформи з супутника Astra 3B (23,5 q E). Нагадаємо, що некодований сигнал цих станцій все ще доступний з позиції 16 е на супутнику Eutelsat 16A. Телевізія Коперник випускає музично-розважальні програми, а також ток-шоу з гостями зі світу політики, науки, культури та інших сфер суспільного життя. К: CN є однією з найбільш переглянутих станцій в Сербії, відразу після основних наземних телеканалів. Технічні опції - K CN 1, KCN Svet плюс 3: Astra 3B (23.5 q E) 12,402 ГГц, підлога. V, SR: 30000, ПІО: 3/4; DVB-S2 / 8PSK, CA Conax Технічні опції - K CN Music 2: Astra 3B (23.5 q E) 11,914 ГГц, підлога. H, SR: 30000, ПІО: 3/4; DVB-S2 / 8PSK, CA Conax. 
Коротка інформація про оператора Telekom Serbia або Telekom Srbija, назва Preduzeće для telekom Srbija a.d. Beograd (серб. Premeditated by Telekom Serbia AO Belgrad) - сербська телекомунікаційна компанія, запропонувала послуги у сфері провідності та беспокації (mobilenoé) телефон свви і доступний на terrieria Serbia, Боснія і Герцеговина, Чорнобиль і Автрі Штаб-квартира в настрої в Белграді. Ідентифікаційний номер: 100002887. Компанія була утворена в 1997 році як акціонерна компанія «Телеком Србіджа» після реструктуризації Сербської поста і перетворення її в холдинг. Компанія продала 49% свого акційного капіталу за 1,568 млрд Deutschmarks: PTT Traffic Serbia (51%), Telecom Italia (29%) У 2003 році PTT придбала пакет акцій Telecom Italia і збільшила свою частку до 80%.

Стабилизаторы напряжения для дома, квартиры, офиса, частных коттеджей и промышленных объектов от отечественных и зарубежных производителей 



Мирант Киев по материалам: /satkurier.pl/news/199...
Категория: Спутниковые новости ТВ | Просмотров: 417 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Представлен ресивер для сети Ethernet 100 Гб/с...
Польша. Спортивный канал Orange Sport Info будет транслироваться открыто...
Спутниковое ТВ завоевывает Украину...
Intel разрабатывает встроенную цифровую антенну...
ГПКС намерена в 2009 г разместить заказы на создание 6-ти спутников связи и вещания...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0