Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

19:56
98% сайтів Рунета не використовує дратівливі формати реклами

Кількість сайтів, які використовують дратівливу рекламу, зменшилася за рік майже на 98%. За даними яндекс.браузер, майже всі сайти рунету відмовилися від використання токсичних форматів реклами. Серед сайтів, які ще використовують агресивні формати, залишаються сайти-агрегатори безкоштовного відео контенту. Кількість дратівливою реклами знизилося за рік на 97-98%. Зараз яндекс.браузер кожен день приховує в середньому 45 тисяч агресивних рекламних блоків, рік тому їх було 3,5 млн. Графік кількості сайтів, на яких алгоритми яндекс.браузер виявляли рекламу поганих форматів з 5 лютого 2018 року по сьогоднішній день Дані Метрики і пошуку Яндекса також говорять про те, що агресивна реклама стала менше турбувати людей.

Багато сайтів політчної тематики як акценти ,на данний час дуже актуальні, також використовують рекламні блоки для заробітку, щоб покрити витрати на хостинг та обслуговування, але попри блокувальники реклами, всеодно знаходяться користувачі котрі її бачуть.

Інтерес до програм, що блокує рекламу, продовжує знижуватися: в цьому січні частка запитів про блокування реклами була на 13% нижче, ніж рік тому, і на 33% нижче, ніж в січні 2017 року. Для запитів зі словом «скачати» зниження склало відповідно 10% і 41%. Якщо в другому півріччі 2017 року Метрика фіксувала зростання частки відвідувань сайтів через браузери з блокуваннями реклами, то протягом 2018 року цей зростання припинилося. Частка відвідувань сайтів через браузери з блокуваннями реклами в другому півріччі 2018 року знизилася приблизно на 1,5 процентних пункту. Дмитро Тимко, керівник продуктової команди яндекс.браузер: «Компанія Deloitte два роки поспіль фіксувала в своїх звітах падіння лояльності росіян до реклами в інтернеті, проте 2018 рік став переломним для галузі. За підсумками останнього дослідження інтернет-реклама показала найвищу позитивну динаміку корисності. Ми також зафіксували найтриваліше і істотне зниження частки користувачів яндекс.браузер, що користуються блокуваннями: воно склало 7,5% рік до року або 1,7 процентних пункту. Дані Метрики і зниження кількості пошукових запитів про установку блокувальників підтверджують позитивний тренд. Частково ми пов'язуємо це з відмовою ринку від використання найбільш дратівливих рекламних форматів ». Нагадаємо, яндекс.браузер почав автоматично приховувати рекламні блоки, які не відповідають рекомендаціям IAB Russia, в лютому 2018 року. За перший місяць фільтрації яндекс.браузер зафіксував зниження кількості блоків дратівливою реклами на 40%, а кількість сайтів, що використовують неналежні формати, скоротилося на 22%.




Мирант Киев по материалам: /www.searchengines.ru/...
Категория: Интернет и IPTV технологии | Просмотров: 484 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

IPTV готовится к завоеванию массового рынка...
ПЕРВАЯ ТРАНСМИССИЯ СО СПУТНИКА Atlantic Bird 4A...
Новый Пакет "НТВ-ПЛЮС Украина"...
Новая технология беспроводной передачи данных 12,5 Гбит/сек...
Украина разрешила вещание четырех российских каналов...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0