Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

20:39
«Інший футбол» — прем'єра на ICTV!
Телеканал ICTV представляє новий проект власного виробництва – «Інший футбол». Ви – фанат найпопулярнішого в світі виду спорту? Звикли бачити Девіда Бекхема та Андрія Шевченка лише на сторінках глянсових журналів? У будь-якому випадку ця програма для вас! Нарешті найцікавіші новини футбольної імперії вийдуть за її межі. Неймовірні факти з життя футболістів, їх фарт та невезіння, курйози на полі і поза грою – все це в новій програмі «Інший футбол».

Прийшов час робити з футболістів справжніх зірок. За кордоном про героїв спорту знають все, а в Україні особисте життя спортсменів частенько залишається під замком. Телеканал ICTV вирішив виправити цю несправедливість. Програма «Інший футбол» покаже гравців такими, які вони є насправді, і зробить футбол цікавим навіть для тих, хто ніколи не цікавився спортом.

Аналогів проекту немає ні на українському телебаченні, ні за межами країни. Команда «Іншого футболу» — збірна «зубрів» спортивної журналістики, які уміють докопатися до будь-якої забороненої теми. Дізнатись, чому Кафу показав дулю Рабиновичу, навіщо Олександр Рикун тренувався на балконі, і де Олександр Алієв проявив акторські здібності, для них не проблема. Журналісти цікавитимуться не лише самими футболістами, але і всім, що пов'язане з цим видом спорту. Футбол – це величезна імперія, в кулуарах якої приховано безліч цікавих фактів.

— Ідея витала в повітрі давно, але ми першими наважилися її реалізувати, — коментує керівник департаменту виробництва ICTV Оксана Дихніч. — Потрібно було знайти журналістів, яким була б цікава ця тема, адже успіх програми на 90% залежить від того, наскільки її команді подобається робота. Ми сподіваємося, що програма буде цікава не лише фанатам футболу, але й тим, хто був далекий від спорту.

Кожен випуск програми складатиметься з центральної теми, що розкриватиметься низкою невеликих динамічних сюжетів. Особлива увага приділятиметься зіркам світового масштабу, таким як Девід Бекхем та Андрій Шевченко, і, звичайно ж, надіям національного футболу — Артему Мілєвському, Олександру Алієву та багатьом іншим.

Відкривайте новий бік спорту разом з програмою «Інший футбол» з 16 серпня, щонеділі, о 12:00 на ICTV!



Категория: Цифровое / кабельное ТВ | Просмотров: 2425 | Добавил: wufer | Рейтинг: 5.0/1




Похожие материалы:

«Рен-ТВ» занялся подготовкой «украинской версии»...
ГПКС намерена в 2009 г разместить заказы на создание 6-ти спутников связи и вещания...
Viasat доволен результатами за 2008 год и планирует обеспечивать абонентов оборудованием бесплатно...
Кто первым внедрит Super3G в США?...
Телеканал «Ля-минор» стал доступен абонентам «Триколор ТВ Сибирь»...
Реклама



Календарь публикаций
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика


Сейчас на сайте: 15
Гостей: 14
Пользователей: 1
serena