Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

16:18
УМХ продав супутниковий телеканал Shopping TV
Компанія «Український медіахолдинг» (УМХ) продала супутниковий телеканал Shopping TV (ТОВ «Пі. Ель. Сейлз»). Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила Олена Мартинова, маркетинговий директор УМХ.

Мотивацією до продажу телеканалу була вигідна пропозиція. «Нам зробили пропозицію, від якої ми не змогли відмовитися», - сказала пані Мартинова.

За її словами, Shopping TV купила «компанія, яка займається телеторгівлею і збиралася запускати аналогічний проект». Сума угоди не розголошується. На запитання «ТК», чи перевищує сума продажу суму покупки, Олена Мартинова сказала тільки, що телеканал «продали вигідно».

Як відомо, у вересні минулого року УМХ оголосив про купівлю чотирьох супутникових телеканалів – «Меню-ТБ», Design TV, Shopping TV та «Новий дім». У зв’язку з кризою, як пояснив «ТК» президент УМХ Борис Ложкін, три проекти - Design TV, Shopping TV та «Новий дім» - було вирішено тимчасово заморозити.

Покупцем телеканалу Shopping TV стало ТОВ «Студіо модерна», м. Київ, яке також займається на українському ринку російським телемагазином «Топ-шоп». Як відомо, телеканал «Топ-шоп» було включено до Переліку зарубіжних мовників, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і трансляція яких на території України не обмежується. Ще раніше «Топ-шоп» було включено до пакетів телекомпанії «Воля-кабель».

Згідно з ліцензійними документами у телеканалу Shopping TV змінилися власники (були: ТОВ «СТЕП2КРОС», м. Київ, ТОВ «КРОС-ВІДЕО», м. Київ; став: ТОВ «СТУДІО МОДЕРНА», м. Київ); директор (був: Курділь Т. М.; став: Косаченко Є. В.), юридична та фактична адреси (тепер компанія базується на вул. Радищева, 10/14, м. Київ). Логотип залишився без змін – телеканал має з’явитися в ефірі з лого Shopping TV.

У ТОВ «Студіо Модерна» «Телекритиці» спочатку розповіли, що компанія ніяких ліцензій на мовлення не купувала, а потім уточнили, що не коментуватимуть дану інформацію.



Категория: Спутниковые новости ТВ | Просмотров: 1820 | Добавил: sputnikovoe-tv | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Із «білих списків» Нацради викреслять європейські телеканали...
Компания "Морской старт" запустит 5 спутников Intelsat в 2010-2012г.г....
Телевидение срастается с интернетом...
СНБОУ планирует в мае рассмотреть вопросы внедрения «цифры»...
Число активных зарегистрированных карт Skylink превысило 600 тыс....
Реклама



Календарь публикаций
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика


Сейчас на сайте: 8
Гостей: 8
Пользователей: 0