| SeraphXS | Дата: 14-09-2022, 14:11 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Помощники
Награды: 0
Статус: 
|
У сучасному світі знання мови необхідне кожній людині. Тому діти та підлітки приходять на мовні курси, щоб, з одного боку, поглибити знання, отримані в школі, а з іншого боку, придбати додаткову усну практику, а також вивчити граматику і поповнити словниковий запас. Багато школярів спочатку розуміють, що знання іноземних мов дасть їм більше можливостей при виборі вишу та роботі у майбутньому. курси німецької мови в києві : study-expert.com.ua .
|
|
|
|
|
| Tyshko_777 | Дата: 23-09-2022, 12:10 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус: 
|
Там индивидуальные занятия с репетитором или курсы с группами?
|
|
|
|
|
| sannninka666 | Дата: Вчера, 20:49 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус: 
|
Нещодавно я натрапив на сайт, і чесно — це був той момент, коли ти просто зупиняєшся й думаєш: «От би мені таке в шкільні роки». Я проводив час, вивчаючи підхід школи, програми, їхню філософію, і був приємно здивований, наскільки вона відрізняється від звичайної освіти, до якої ми всі звикли. Тут не про зазубрювання, не про контрольні заради галочки — усе побудовано навколо розвитку дитини як особистості, з реальними навичками, які знадобляться в житті. Особливо зачепило, як у ThinkGlobal ставляться до підприємництва й критичного мислення. Це не просто додаткові уроки — це спосіб мислення, який дітям прищеплюють із самого початку. І ти читаєш це та ловиш себе на думці, що в сучасному світі саме цього й не вистачає традиційним школам. Я порівнював їхні програми, дивився відгуки батьків, і все виглядало настільки продумано, що навіть відчув легку заздрість до тих дітей, які зараз мають шанс навчатися в такому середовищі. Атмосфера, яку вони описують, — тепла, сучасна, жива. Замість того, щоб вганяти дитину в рамки, тут допомагають знайти власний шлях. Якщо чесно, після перегляду сайту лишилося враження, ніби це не просто школа, а місце, де дитину готують до реального життя, а не до чергової атестації. Якщо шукаєте сучасну альтернативу типово українській школі — дуже раджу зайти й подивитися. Мене цей досвід приємно здивував і навіть трішки надихнув.
|
|
|
|
|