|
У кого був прийом у хорошого окуліста, реально допоміг?
|
|
| vonaren | Дата: Сегодня, 16:06 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Наши друзья
Награды: 0
Статус: 
|
Останнім часом помітила, що ввечері зір різко падає, літери розпливаються навіть на близькій відстані. Очі швидко втомлюються, особливо після комп’ютера або читання. Часто з’являється головний біль і відчуття напруги в очах. В аптеці радять краплі, але ефекту майже немає. Думаю записатись на прийом до окуліста, але не знаю, до кого краще звернутись у Києві, щоб реально допомогли, а не просто виписали рецепт. Чи хтось тут реально пройшов перевірку і отримав ефективне лікування?
|
|
|
|
|
| Paralel | Дата: Сегодня, 16:07 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
У мене була схожа ситуація, коли після роботи за комп’ютером очі швидко втомлювались і починала рости короткозорість. Пішов до приватного окуліста, зробили повну перевірку зору, виміряли внутрішньоочний тиск, перевірили сітківку і кришталик. Виявилось, що проблема була у спазмі акомодації. Лікар прописав конкретні вправи для очей і краплі для зволоження. Через тиждень стало набагато легше, а гострота зору покращилась. Тому прийом точно вартий часу, головне знайти уважного спеціаліста, який робить комплексну діагностику і дає реальні поради.
|
|
|
|
|
| heboh | Дата: Сегодня, 16:11 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
Я теж довго шукала нормального окуліста, бо після вагітності помітила, що різкість зору падає і очі швидко втомлюються. Доводилось користуватись лінзами частіше і підсилювати освітлення. У державних поліклініках черги, лікарі перевіряли лише гостроту, нічого не пояснювали. Знайшла приватного лікаря, який робить повну діагностику, перевіряє гостроту, внутрішньоочний тиск, стан сітківки і кришталика, при потребі робить фото дна ока. Після обстеження отримала точні рекомендації і курс лікування. Очі перестали швидко втомлюватись, зникло відчуття напруги і головний біль. Раджу перевіряти не лише гостроту, а й загальний стан ока.
|
|
|
|
|
| lopapeb | Дата: Сегодня, 16:14 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус: 
|
Був на консультації у клініці https://uvc.in.ua/poslugi/konsultacia-oftalmologa де приймає хороший окуліст київ. Мене перевірили на кількох апаратах, зробили фотографії очного дна, перевірили тиск, гостроту і акомодацію. Після обстеження отримав конкретні поради, вправи і краплі, без зайвих процедур. Зір стабілізувався, очі менше втомлюються, навіть після тривалої роботи за комп’ютером. Якщо хочеш пройти консультацію без поспіху і перевірити всі параметри зору, можна записатись на сайті цієї клініки, там уважно ставляться до симптомів, все пояснюють і підбирають оптимальне рішення. Раджу приходити з готовим списком проблем і симптомів, щоб лікар одразу зрозумів, що турбує, і дав точні рекомендації.
|
|
|
|
|