| Denzin | Дата: Сегодня, 08:42 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Однією з найбільших проблем при облаштуванні кухні для мене завжди була необхідність бігати по різним магазинам. Один продає гарнітури, інший – обідні групи, третій – барні стільці. Це забирає купу часу, а ще важливо, щоб все стилістично поєднувалося. Коли я в черговий раз взявся за оновлення інтер'єру, я вирішив шукати магазин, де можна купити все і відразу. Так я вийшов на Інтернет магазин меблів Mebel-24. На їхньому сайті мені сподобалося, що крім розділу з кухнями, є окремі категорії з обідніми столами, стільцями, табуретами і навіть кухонними куточками. Я вибрав гарнітур з категорії «Модерн», а потім, не виходячи з сайту, підібрав до нього суцільнодерев'яний обідній стіл зі складними боками та чотири стільці з металевими ніжками і текстильними сидіннями кольору, що гармонує з фасадами. Оформлення замовлення, доставка та збірка всього комплекту були зроблені в один день. Ви не уявляєте, яке це полегшення – не координувати кілька доставок, не переживати, що щось не підійде. Все приїхало в одній машині, зібралося однією бригадою і ідеально поєдналося за стилем. Цей досвід показав мені, що комплексний підхід економить нерви, час і часто – гроші, адже магазин може запропонувати знижку на комплект.
|
|
|
|
|