Як знайти ефективні платформи для реклами в агробізнесу?
|
|
Annika | Дата: Вчера, 15:17 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус: 
|
Привіт! Я працюю в аграрному секторі і хочу спростити процес пошуку постачальників і покупців для мого бізнесу. Вже кілька разів пробував різні онлайн-платформи, але так і не зміг знайти ту, що була б дійсно зручна для сільського господарства. Може, хтось із вас має досвід з платформами, які можна порекомендувати?
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: Вчера, 15:18 | Сообщение # 2 |
Статус: 
|
Я кілька місяців тому почав використовувати одну з платформ для аграріїв, але, на жаль, результат мене не дуже вразив. Багато оголошень виглядали не дуже професійно, і, коли я намагався зв’язатися з постачальниками, часто не отримував відповіді. Платформа, до того ж, була не зовсім адаптована під аграрний сектор — не вистачало фільтрів і розширених налаштувань пошуку, що ускладнювало процес. Тому, якщо ти серйозно займаєшся агробізнесом, треба уважно підходити до вибору таких платформ.
|
|
|
|
Annika | Дата: Вчера, 15:18 | Сообщение # 3 |
Статус: 
|
Особисто я використовував кілька сайтів, але майже всі вони не мали достатньо гнучких функцій для моїх потреб. В результаті шукав постачальників вручну через інтернет і соціальні мережі, бо на платформі оголошення часто застарівали, а деякі не мали потрібних характеристик. Також є проблема з тим, що більшість платформ націлені на великі фермерські господарства, і не завжди можна знайти те, що підходить малому бізнесу.
|
|
|
|
Xasrum | Дата: Вчера, 15:19 | Сообщение # 4 |
Статус: 
|
Цитата Annika (  ) Особисто я використовував кілька сайтів, але майже всі вони не мали достатньо гнучких функцій для моїх потреб. В результаті шукав постачальників вручну через інтернет і соціальні мережі, бо на платформі оголошення часто застарівали, а деякі не мали потрібних характеристик. Також є проблема з тим, що більшість платформ націлені на великі фермерські господарства, і не завжди можна знайти те, що підходить малому бізнесу.
Рекомендую звернути увагу на https://agga.ua/ це платформа, яка спеціалізується саме на агробізнесі, і має всі інструменти для пошуку постачальників і покупців. Я користуюсь Agga вже понад півроку і помітив, що вона значно покращила мої бізнес-процеси. Платформа оптимізована для сільського господарства, і тут ви знайдете все необхідне: від добрив до сільгосптехніки. Agga пропонує детальні фільтри для пошуку, а також можливість порівнювати товари, що зручно для швидкого прийняття рішень. Я використовую цю платформу для закупівель, і досвід дуже позитивний. Крім того, вона має безкоштовне розміщення оголошень, що дозволяє розширити клієнтську базу без зайвих витрат.
|
|
|
|