| Есеня | Дата: Сегодня, 12:07 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Всезнайка
Награды: 0
Статус: 
|
Замовляла комікси в Сенсі як подарунок людині, яка давно цікавиться графічними романами, тому для мене було важливо не помилитися з вибором і отримати все в хорошому стані u-misti.zhitomir.ua/komiksy-ukrainskoiu-shcho-pochytaty/ Я не є великим знавцем коміксів, тому спочатку трохи розгубилася через кількість різних видань. Асортимент виявився досить цікавим, і зрештою вдалося знайти саме ті комікси, які були в списку бажань. Дуже сподобалося, що можна було замовити все в одному місці, а не шукати кожну книжку окремо по різних магазинах. Оформлення замовлення пройшло без проблем, усю необхідну інформацію вдалося знайти без довгого пошуку. Особливо переживала за пакування, тому що комікси часто мають красиві обкладинки, які легко пошкодити під час транспортування. На щастя, отримала посилку акуратно запакованою, усі примірники виглядали охайно. Подарунок у результаті вийшов набагато кращим, ніж я спочатку планувала. Людина, якій я їх дарувала, залишилася задоволена і навіть розповіла мені про персонажів та сюжет, які я сама ще не встигла прочитати. Тепер уже думаю придбати кілька коміксів і для себе, тому що після цієї покупки теж зацікавилася таким форматом. Хороший приклад ситуації, коли купуєш щось для іншого, а в результаті знаходиш нове хобі для себе.
|
|
|
|
|