| Есеня | Дата: Сегодня, 20:23 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Всезнайка
Награды: 0
Статус: 
|
Я б вам порадив саме Xros 6 в Opal Vape Саме так я й звернув увагу на цю модель в Opal Vape. На папері XROS 6 має чим зацікавити: акумулятор 1800 мА·год, потужність до 30 Вт, TFT-екран та заряджання через Type-C. Особисто мені подобається такий підхід, коли виробник не намагається зробити пристрій максимально навороченим заради кількості функцій, а додає те, що може бути корисним у повсякденному користуванні. Регулювання обдуву — хороший приклад. Можна підібрати комфортніший варіант затяжки, а не користуватися лише заводським налаштуванням. Ще одна деталь, яку я враховував перед покупкою, — сумісність із XROS Pods. Вона означає, що пристрій належить до екосистеми, для якої існує широкий вибір сумісних картриджів. Сам процес покупки в Opal Vape теж варто відзначити: коли купуєш техніку онлайн, дуже важливо мати можливість нормально прочитати характеристики та зрозуміти, що саме входить у комплект. У випадку XROS 6 ця інформація є, тому прийняти рішення було простіше. Загалом модель залишила хороше враження саме як технологічний пристрій для повнолітніх користувачів. Перед публікацією такого відгуку я б лише додав власні реальні враження щодо доставки, упаковки та тривалості використання.
|
|
|
|
|