| Helenna44 | Дата: Сегодня, 10:47 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Здрастуйте. Напередодні дуже важливої та давно спланованої сімейної поїздки за кордон ми з чоловіком раптово виявили, що наше свідоцтво про одруження сильно пошкоджене водою. Я почала активно шукати в інтернеті та на юридичних порталах законні способи, як швидко та без зайвої паніки замінити документ на новий державний зразок.
Батьки підказали мені, що зараз існують спеціалізовані компанії, які професійно роблять це дистанційно за нотаріальною довіреністю, заощаджуючи час громадян. В інтернеті я знайшла офіційну сторінку відомої компанії ЮСТ Груп, де максимально докладно та доступно описано, як відновити свідоцтво про шлюб https://ustgroup.com.ua/dubliikati-dokumentiiv-racs-ukrayini.html у найкоротші терміни без черг та стресу.
Я оперативно зв'язалася з провідним менеджером фірми, ми детально узгодили всі технічні деталі, вартість послуг, і робота над моїм запитом почалася негайно. Новий офіційний документ був готовий точно в обумовлений термін, без найменших затримок, переплат чи непередбачених ускладнень. Дуже дякую всьому колективу за такий професійний підхід, оперативність та високий рівень культури обслуговування клієнтів.
|
|
|
|
|