Спутниковое ТВ + Интернет

ФОРУМ о СПУТНИКОВОМ ТВ и ИНТЕРНЕТЕ

Главная сайта | Форум о спутниковом ТВ и интернет | Online TV | Слушать Радио Online | Новости ТВ | | Регистрация | Вход| [ Активность · Участники · Правила форума · Поиск ] Подпишись на обновления форума

• Страница 1 из 1
  • 1
Mașină electrică coreeană mai fiabilă decât chinezească?

ParalelДата: Сегодня, 14:22 | Сообщение # 1
Группа на сайте: Пользователи

Ранг сообщений: Куратор

Награды: 0
Статус: :-(

Oare o mașină electrică din Coreea este mai fiabilă decât una chinezească? Mă uit la Hyundai Ioniq și Kia EV6, dar văd că modelele din China vin cu prețuri mult mai mici și dotări SF. Îmi este teamă de problemele cu softul și de degradarea bateriei pe termen lung. Merită diferența de bani pentru brandurile coreene?

hebohДата: Сегодня, 14:22 | Сообщение # 2

Ранг сообщений: Куратор

Coreenii folosesc platforme dedicate mult mai testate în timp, cum este E-GMP. Bateriile de la LG sau SK Innovation au management termic excelent. Chinezii stau bine pe tehnologie, dar la suspensii, caroserie și electronică de siguranță mai au de recuperat. Dacă vrei o mașină care să nu își piardă toată valoarea în trei ani, mergi sigur pe Coreea.

lopapebДата: Сегодня, 14:23 | Сообщение # 3

Ранг сообщений: Помощники

Eu dețin un BYD chinezesc și pot spune că bateriile lor Blade sunt aproape indestructibile la ciclurile de încărcare. Totuși, marea problemă este logistica, piesele de schimb și lipsa totală de suport tehnic în Europa. La modelele coreene găsești softuri traduse corect, actualizări constante și service capabil să facă o diagnoză. Chinezii își schimbă generațiile de mașini atât de rapid, încât riști să nu mai găsești o simplă bară de protecție peste doi ani.

vonarenДата: Сегодня, 14:26 | Сообщение # 4

Ранг сообщений: Всезнайка

Цитата Paralel ()
Oare o mașină electrică din Coreea este mai fiabilă decât una chinezească? Mă uit la Hyundai Ioniq și Kia EV6, dar văd că modelele din China vin cu prețuri mult mai mici și dotări SF. Îmi este teamă de problemele cu softul și de degradarea bateriei pe termen lung. Merită diferența de bani pentru brandurile coreene?

Dacă pui accent pe fiabilitatea tehnică reală și pe siguranța componentelor electrice, îți recomand să alegi o mașină cu istoric complet. Modelele asiatice configurate pentru piața lor internă au adesea dotări superioare celor europene. Pentru siguranță maximă, analizează ofertele de аuto din Coreea de pe site-ul https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei unde poți verifica starea tehnică reală înainte de achiziție. Caută versiuni echipate cu pompă de căldură, fiindcă aceasta protejează bateria pe timp de iarnă și reduce uzura prematură a celulelor.
De asemenea, evită primele loturi de producție din anii de debut ai modelelor electrice, deoarece acelea au avut mici erori de soft legate de încărcarea rapidă, remediate ulterior în fabrică.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

ТОП ПО САЙТУ
Последние обновленные темы Интересные статьи Последние новости Лучшие на форуме
  • Азартные игры
  • Mașină electrică coreeană mai fiabilă decât c...
  • Лейка
  • Профорієнтація у виборі професій
  • Профорієнтація у виборі професій
  • Вантажні перевезення по Україні
  • Спорядження
  • Товари для свята
  • Товари для свята
  • sportorg
  • Сумки для женщин. Доступная цена и отменное к...
  • Как своими руками заправить картридж для лазе...
  • Ремонт компьютеров в Киеве...
  • Как утепляют фасады...
  • Каналы с распутными девами...
  • Как вырастить аквилегию на даче...
  • Покупка монитора 27 дюймов...
  • Доступные HDTV Каналы в оборках известных пак...
  • GS-8300 . Цифровой ресивер со встроенным моду...
  • Смартфон Apple iPhone XS - обзор...
  • Eutelsat ускоряет трансформацию в сторону под...
  • Телеканал Business запускает бесплатный эфир ...
  • Германия: Спутниковое телевидение — самый рас...
  • Компания Warner TV подала заявку на получение...
  • Телекомпания Télé Sahel из Республики Нигер в...
  • Ziggo добавляет опцию 4 каналов ESPN UHD...
  • Италия: Больше бесплатных трансляций на RAI...
  • Кипрские мультиплексы T2-MI с других частот...
  • Испания: Orange запускает недорогой сервис Vu...
  • Итальянская версия Juwelo TV исчезла с телека...
  • vetal
  • simon65
  • bono
  • Posol
  • wufer
  • Annika
  • vovan_kam
  • Stervo4ka
  • Xasrum
  • ALEX2222
  • ..