| Helenna44 | Дата: Сегодня, 21:38 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Добрий вечір! У нашому невеликому місті складно знайти якісне взуття за доступною ціною, тому я вирішила відкрити свій магазинчик і возити товар самостійно. Найскладнішим етапом був пошук складу, який погодився б працювати з невеликими обсягами на старті. Вивчивши десятки пропозицій, я зрозуміла що надійне взуття оптом можна купувати тут без зайвих посередників і величезних націнок. Це стало відправною точкою для моєї маленької справи, яка зараз активно росте. Перша ж поставка показала, що виробник дбає про свою репутацію. Кожна пара була акуратно укладена, жодної пересортиці в коробках не виявилося. Матеріали верху міцні, підошва має хорошу амортизацію, що критично для повсякденної експлуатації. Клієнти швидко оцінили новинку, і перша партія розійшлася буквально за тиждень. Тепер я замовляю товар більшими партіями, бо впевнена в його ліквідності на місцевому ринку. Співпраця з цим постачальником позбавила мене головного болю з приводу браку. Усі вироби проходять перевірку, і за весь час роботи мені не прийшло жодної дефектної пари. Така стабільність дорого коштує, тому я не планую змінювати партнера. Сайт постійно доопрацьовується, з'являються нові функції для зручності користувачів, що теж дуже радує.
|
|
|
|
|