| SunsetChaser | Дата: Вчера, 23:16 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Привіт! Хочу поділитися своїм відкриттям – сервісом доставки здорового харчування Smakovski в Івано-Франківську.
Я довго шукала спосіб харчуватися правильно, але готувати складні страви не вистачало часу. Постійні перекуси, кафе, фастфуд – усе це погано впливало на самопочуття і фігуру. Подруга порадила спробувати Smakovski, і я вирішила не відкладати.
Зайшла на сайт https://smakovski.com.ua/ вивчила інформацію. Дуже сподобалося, що це проєкт команди Servizio, яка вже понад 10 років працює на ринку Івано-Франківська. Це додало впевненості.
Обрала пробний раціон на 1 день за 199 грн. Доставка спрацювала бездоганно – привезли вранці, все свіже, гарно упаковане. Сніданок – скрамбл з ковбасками та кіноа, обід – локшина удон з мітболами, вечеря – курячий рулет з моцарелою та картопляно-шпинатним пюре. Це було неймовірно смачно!
Відразу замовила раціон на 20 днів зі знижкою – вийшло всього 229 грн/день. Тепер моє меню щодня різноманітне: телячі медальйони, філе скумбрії, паста з тунцем, сирники, панкейки. Усе дуже смачне, і головне – я знаю, що отримую всі необхідні нутрієнти.
Окремо хочу відзначити зручний калькулятор калорій на сайті. Я ввела свої дані, і він розрахував, що для підтримки ваги мені потрібно 1600 ккал на день. Саме такий раціон я й обрала.
За місяць я помітила, що стала легшою, з'явилося більше енергії, шкіра покращилася. І при цьому я не витрачаю час на готування, не рахую калорії, не бігаю магазинами.
Smakovski – це справжній порятунок для тих, хто цінує свій час і здоров'я. Рекомендую доставку здорового харчування від Smakovski всім в Івано-Франківську!
|
|
|
|
|