|
Який вибрати прилад для приготування йогурту вдома?
|
|
| hemay | Дата: Сегодня, 11:24 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Хочу почати робити домашній йогурт, без консервантів і зайвого цукру. Але не знаю, яку йогуртницю вибрати. Важливо, щоб було кілька баночок, для різних смаків, і щоб вони були скляні, а не пластикові. Також бачу, що є мультиварки з функцією йогурту. Що зручніше? Чи важливий таймер і терморегуляція? І де краще купувати закваску?
|
|
|
|
|
| Denzin | Дата: Сегодня, 11:50 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Як людина, яка робить йогурт роками, скажу: спеціальна йогуртниця з 6-8 скляними баночками – найкращий вибір. Мультиварка часто не дає стабільної невисокої температури (потрібно 40-45°C), потрібно слідкувати. В йогуртниці все просто: залив закваску з молоком, включив і забув на 8-10 годин. Таймер і автовідключення – дуже зручно. Скляні баночки легко мити і в них немає сторонніх запахів. Закваску купую в аптеці або інтернет-магазинах для здорового харчування. Саму йогуртницю я брав на Ukraine TopSales (https://ukraine-topsales.com). Вибір був хороший, взяв модель з 8 баночками по 150 мл – ідеальна порція на ранок. Працює безвідмовно вже кілька років, йогурт виходить густий і насичений.
|
|
|
|
|