| niksa | Дата: Сегодня, 18:40 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус: 
|
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо хтось мав досвід надсилання посилок з Португалії в Україну: які служби доставки були надійними, скільки зазвичай триває пересилка і чи варто звертати увагу на митні нюанси? Буду вдячна за детальні поради та реальний досвід.
|
|
|
|
|
| toxas27802 | Дата: Сегодня, 18:50 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус: 
|
Обираючи службу доставки для відправки документів та посилок з Португалії до України https://globalpost.ua/delivery-from-portugal-to-ukraine/ я хотів знайти компанію, якій можна повністю довіряти, і мої пошуки завершилися на GlobalPost. Від першого дзвінка я зрозумів, що це надійна компанія: професійні менеджери детально пояснили всі нюанси, порадили оптимальний варіант доставки та надали прозорий розрахунок вартості. Я замовив доставку, і посилка прибула у відмінному стані у строк від 7 до 10 днів. Мені сподобалося, що можна було відстежувати рух посилки онлайн і завжди бути в курсі її місцезнаходження. Крім того, ціни на доставку цілком адекватні, що робить сервіс привабливим для регулярних відправлень. Тепер я із задоволенням рекомендую GlobalPost друзям і колегам, адже це саме та служба, яка поєднує швидкість, безпеку та якісне обслуговування. Обов’язково буду користуватися їхніми послугами ще раз.
|
|
|
|
|