|
Хто користувався консилером Maybelline Fit Me як він ?
|
|
| Xasrum | Дата: Вчера, 13:17 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус: 
|
Вітаю! Хочу підібрати консилер для обличчя, який був би універсальний — не надто щільний, але достатньо покривний, щоб приховувати недоліки шкіри і робити обличчя свіжішим. Які варіанти сучасних консилерів зараз хороші і де їх вигідно купувати, щоб не переплатити?
|
|
|
|
|
| Annika | Дата: Вчера, 13:17 | Сообщение # 2 |
Статус: 
|
Мені здається, що універсальний консилер — це той, що має середню щільність покриття і легко розтушовується. Багато брендів пропонують такі, і вони можуть працювати як під очі, так і на проблемні зони. Важливо обирати відтінок, який не створює ефекту «маски» і добре підлаштовується під тон шкіри. Також можна почитати огляди, щоб зрозуміти, як він поводиться на різних типах шкіри.
|
|
|
|
|
| Xasrum | Дата: Вчера, 13:20 | Сообщение # 3 |
Статус: 
|
Я зазвичай обираю консилери, що не дуже щільні, бо вони виглядають природніше. Такі засоби добре підходять для щоденного макіяжу, і навіть якщо в тебе є невеликі прищики або тьмяний тон обличчя, вони здатні це пом’якшити. При цьому варто враховувати освітлення, у якому ти збираєшся проводити день, бо деякі можуть виглядати інакше при денному світлі і в приміщенні. І завжди при виборі важливо дивитись на склад, щоб уникнути засобів із надмірною кількістю силіконів, якщо у тебе чутлива шкіра.
|
|
|
|
|
| Stervo4ka | Дата: Вчера, 13:22 | Сообщение # 4 |
Статус: 
|
Цитата Xasrum (  ) Я зазвичай обираю консилери, що не дуже щільні, бо вони виглядають природніше. Такі засоби добре підходять для щоденного макіяжу, і навіть якщо в тебе є невеликі прищики або тьмяний тон обличчя, вони здатні це пом’якшити. При цьому варто враховувати освітлення, у якому ти збираєшся проводити день, бо деякі можуть виглядати інакше при денному світлі і в приміщенні. І завжди при виборі важливо дивитись на склад, щоб уникнути засобів із надмірною кількістю силіконів, якщо у тебе чутлива шкіра.
Частенько купую косметику ось тут https://maudau.com.ua/categor....ew-york і вже замовляла там консилер для обличчя Maybelline New York, який мені дуже сподобався. Він має середню щільність покриття, добре вирівнює тон і при цьому виглядає дуже природно на шкірі. Для мене це важливо, бо я не люблю ефект «маски», і саме цей консилер не робить обличчя тьмяним або перевантаженим. Я обирала відтінок прямо на сайті, бо там є добрий опис і фото, що допомогло мені підібрати саме той, який мені підходить. Доставка була швидкою і без проблем, і я ще не раз поверталась на цей сайт за іншою косметикою. Це чудовий варіант, якщо хочеш знайти якісний консилер за приємною ціною.
|
|
|
|
|