|
Чи справді Пробам Жерміна Форте допомагає при розладах?
|
|
| Stervo4ka | Дата: Сегодня, 13:01 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус: 
|
Підкажіть, де зараз реально можна купити Baum Pharm Пробам Жерміна Форте 5 мл х 10 шт. Шукаю вже третій день, але половина аптек пише «немає в наявності», а решта пропонують якісь дивні сайти з низькими цінами. Не хочу зв’язуватись із сумнівними продавцями, бо чув, що бувають копії з іншим складом. Хто недавно купував дайте конкретну назву магазину або посилання, щоб не викидати гроші на вітер.
|
|
|
|
|
| Annika | Дата: Сегодня, 13:02 | Сообщение # 2 |
Статус: 
|
Я замовляла минулого місяця, але не через офіційну аптеку, бо там теж не було. Взяла через сайт, який виглядав пристойно, однак упаковка трохи відрізнялася від фото, які бачила раніше. Ефект був, але після цього вирішила купувати тільки там, де є сертифікати й зазначено дистриб’ютора. Деякі продавці просто перепаковують оригінальні флакони у свої коробки і це насторожує. Дивись, щоб на коробці було маркування «Baum Pharm GmbH», тоді все ок.
|
|
|
|
|
| Stervo4ka | Дата: Сегодня, 13:02 | Сообщение # 3 |
Статус: 
|
У мене схожа історія. Один раз замовив дешевше і пожалів. Флакони прийшли з іншою кришкою, без внутрішнього захисту, навіть запах відрізнявся. Звертався до підтримки, а вони тільки вибачились і сказали «це інша партія». Тепер беру лише в магазинах, які мають аптечну ліцензію, не просто маркетплейс. Перед оплатою прошу фото упаковки з серією та датою. Якщо не можуть надіслати одразу відмовляюсь. І ще не купуй у продавців, де немає номера гарячої лінії чи адреси.
|
|
|
|
|
| Xasrum | Дата: Сегодня, 13:03 | Сообщение # 4 |
Статус: 
|
Цитата Stervo4ka (  ) У мене схожа історія. Один раз замовив дешевше і пожалів. Флакони прийшли з іншою кришкою, без внутрішнього захисту, навіть запах відрізнявся. Звертався до підтримки, а вони тільки вибачились і сказали «це інша партія». Тепер беру лише в магазинах, які мають аптечну ліцензію, не просто маркетплейс. Перед оплатою прошу фото упаковки з серією та датою. Якщо не можуть надіслати одразу відмовляюсь. І ще не купуй у продавців, де немає номера гарячої лінії чи адреси.
Я можу впевнено порадити ось цей сайт https://health.maudau.com.ua/product....um-farm купувала там двічі Baum Pharm Пробам Жерміна Форте, завжди приходило оригінальне, з нормальними датами, не прострочене. Коробка чиста, без потертостей, усі флакони в захисному блистері. Зручно, що менеджер телефонує, уточнює все перед відправкою, не просто автоматична система. Ціна середня, але товар справжній я перевіряла код на упаковці, збігається з офіційним німецьким сайтом виробника. Упаковують добре, навіть у спеку ампули не перегрілись. Я раніше теж боялась замовляти онлайн, але після кількох вдалих покупок тут перестала хвилюватись. Якщо шукаєш перевірений варіант, краще не витрачати час цей магазин реально надійний, не раз рятував, коли в офлайн аптеках усе «тимчасово відсутнє».
|
|
|
|
|