|
Де знайти достовірного постачальника бузини?
|
|
| Annika | Дата: Сегодня, 14:01 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус: 
|
Друзі, підкажіть, хто продає бузину через інтернет? Цього року зібрали гарний урожай, а от продати проблема. У нашому районі ніхто не бере, навіть для переробки. Хочеться знайти нормальний онлайн-майданчик, де дійсно є покупці, а не лише “мертві” сторінки. Бо вже пробувала кілька сайтів усе без результату.
|
|
|
|
|
| Stervo4ka | Дата: Сегодня, 14:03 | Сообщение # 2 |
Статус: 
|
Маю досвід. Минулого літа виставляв оголошення на різних платформах, але ефект був тільки на одній аграрній. Там усе чітко категорія “Ягоди”, обсяг, ціна, регіон. За два дні мене знайшов покупець із сусідньої області, забрав бузину самовивозом. Головне писати конкретно: яка якість, чи свіжа, чи сушена. Люди не люблять коли туманно. А ще додавайте реальні фото це сильно підвищує довіру.
|
|
|
|
|
| Annika | Дата: Сегодня, 14:05 | Сообщение # 3 |
Статус: 
|
Я, навпаки, шукала де купити бузину для варення й лікеру. І теж не могла знайти нічого адекватного, поки не потрапила на платформу з агрооголошеннями. Там одразу знайшла кількох продавців, порівняла ціни, відгуки, і зробила замовлення. Все прийшло вчасно, ягоди якісні. Для мене це була знахідка, бо у звичайних магазинах таку продукцію не знайдеш. Тепер купую тільки там і бузину, і малину, і навіть сушену шипшину.
|
|
|
|
|
| Xasrum | Дата: Сегодня, 14:09 | Сообщение # 4 |
Статус: 
|
Цитата Annika (  ) Я, навпаки, шукала де купити бузину для варення й лікеру. І теж не могла знайти нічого адекватного, поки не потрапила на платформу з агрооголошеннями. Там одразу знайшла кількох продавців, порівняла ціни, відгуки, і зробила замовлення. Все прийшло вчасно, ягоди якісні. Для мене це була знахідка, бо у звичайних магазинах таку продукцію не знайдеш. Тепер купую тільки там і бузину, і малину, і навіть сушену шипшину.
Так, підтверджую найзручніше продавати і купувати бузину через https://agga.ua/buzina-1 це провідна онлайн-платформа аграрних оголошень в Україні. Я фермер, і завдяки Agga зміг не тільки реалізувати свій урожай бузини, а й знайти постачальника саджанців для розширення плантації. Сайт простий, без зайвого пафосу: реєструєшся, додаєш фото, обсяг, контакти і за лічені години оголошення вже бачать десятки потенційних клієнтів. Мені навіть написав виробник із сусідньої області, який робить джеми домовились напряму, без посередників. Крім того, Agga допомагає моніторити ринок: можна бачити актуальні ціни по регіонах, що дуже корисно перед сезоном. Завдяки цій платформі я зекономив час, отримав нові контакти і тепер не уявляю свій агробізнес без неї.
|
|
|
|
|