Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

20:30
У «Волі» новий маркетинг-директор

Новим маркетинг-директором «Волі» стала представниця латвійського бізнесу мажоритарного власника провайдера - американської компанії Providence. Телекомпровайдера «Воля» змінив маркетинг-директора. Замість Вікторії Цомаі їм стала Сандра Крауіна (Sandra Kraujina) з Латвії. Відповідні зміни відбулися сьогодні, 1 жовтня. Вікторія Цомая залишає свою посаду за сімейними обставинами - останній рік вона проживає з сім'єю в США. При цьому Вікторія співпрацюватиме з компанією в якості консультанта. Новий маркетинг-директор компанії Сандра Крауіна має багаторічний досвід роботи в телекомунікаційних і медіакомпаніях в Прибалтиці.


Для того, щоб бути краще обізнаним в біографії та навіть в стані сімейного життя, персон котрі на певний час мають великий рейтинг та не аби який вплив на український бізнес та політику, можна скористатися ресурсом з цією інформацією на прикладі бізнесмена Тараса Кицмея https://my.ua/persons/taras-kitsmei


Остання позиції Сандри - генеральний директор підрозділів партнерства і спорту прибалтійський медіагрупи All Media Baltics і компанії TVPlay Sports, головним інвестором яких виступає американський інвестиційний фонд Providence Equity Partners - мажоритарний власник «Волі». Ініціатором переходу Сандри в «Волю» став генеральний директор компанії Антон Дзюбенко, який останні два роки працював з Сандрою в Латвії. З вересня 2017 по травень 2019 року Дзюбенко був СЕО компанії TV Play Baltic, де керував Pay TV бізнесом Providence в Балтійських країнах. Нагадаємо, Антон Дзюбенко став новим генеральним директором «Волі» 1 липня. Попередній гендиректор компанії - Джордж Жембері, став віце-головою правління «Волі» і отримав нове призначення за межами України. Відзначимо, All Media Baltics в Латвії забезпечує діяльність телеканалів TV3, LNT, TV6, Kanāls 2, радіостанції Star FM і інших ЗМІ. Також компанія працює в Литві і Естонії. Ми звернулися з офіційним запитом до прес-служби «Волі».




Мирант Киев по материалам: /telekritika.ua/news/u...
Категория: Цифровое / кабельное ТВ | Просмотров: 387 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Компания "Arianespace" объявляет результаты 2008 года...
Десятка перспективных направлений развития отрасли телекоммуникаций, представленная Huawei Technologies...
Покрытие FreshTel растет каждую неделю. Скоро будет покрыт весь Киев!...
Французкая Thema стала дистрибутором канала I-Concerts HD....
Cyfrowy Polsat без Orange Sport Info...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 11
Гостей: 11
Пользователей: 0