Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

11:45
Телеканали готуються до зростання рейтингів за рахунок малих міст

Телеканали дали оцінку того, як зміняться їхні рейтинги з включенням компанією-вимірником Mediascope в статистику показники малих міст і сіл. Нагадаємо, що днями Mediascope вперше опублікував дані перегляду ТБ в малих містах. Згідно з отриманими показниками, в середньому жителі великих міст дивляться телевізор на 36 хвилин менше, ніж ті хто проживає в містах з населенням менше 100 тисяч чоловік. У зв'язку з урахуванням нових даних в 'СТС Медіа' прогнозують, що частка аудиторії телеканалу 'СТС' виросте на 18%, телеканалу 'Домашній' - на 25%. Холдинг очікує, що їх рейтинги зростуть на 36% і 40% відповідно. Представники телеканалів Disney і 'Ю' також очікують зростання показників у зв'язку з оновленням даних. Віце-президент Disney в Росії і СНД Ігор Макаров зазначив, що, ймовірно, показники даних каналу виростуть на 'двозначне число відсотків'. Про це свідчать неофіційні підрахунки, які проводились в тестовому режимі в короткий період часу. Однак точним прогнозом ЮТВ не може поділитися через контракт з Mediascope.


Багато людей слідкують за своею фігурою, за допомогою різних дієт. Але, для пружності мязів тіла та постійного тонусу тіла, одних дієт замало. Треба займатися фізичними вправами і якщо ви живете в місті то для цього є спеціалізовані місця і цілі фітнес центи, наприклад софія спорт, дуже вигідний та великий спортивний цент і він розрахований на оздоровчі розваги та заняття для цілої сім'ї.  


Прес-служба 'Газпром медіа' також відзначили високі показники телеперегляду в малих містах, однак, на думку представників, висновки робити ще рано. ВГТРК і 'Перший канал' не відповіли на запити джерела. Невідомо, як оновлені дані вплинуть на ринок телереклами. Директор російського офісу ECI Media Management Дмитро Кураєв вважає, що впливу не буде. 'Для більшості рекламодавців аудиторія в малих містах нецікава. Причина та ж, по якій вона більше часу проводить перед телевізором, а саме - низький дохід. У такій аудиторії, як правило, немає вільних коштів, щоб купити брендовані товари, рекламу яких вона бачить по ТВ ', - зазначив він. Про те, що Mediascope об'єднає дані про дачному і домашньому перегляді, стало відомо на початку серпня.




Просмотров: 361 | Добавил: wufer | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Платное ТВ в России: рынок тестирует рубеж в миллиард долларов. Кабельное телевидение увеличивает долю...
Новая акция от Cyfrowy Polsat...
Eutelsat предоставил еще один транспондер Cyfrowy Polsat для введения новых HDTV-каналов...
В Румынии DTT-сервис появится в 2010 году...
Рынок платного телевидения в Поволжье меняется...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0