Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

19:27
Припинив мовлення телеканал 'Спорт-Благовєщенськ'

Телеканал 'Спорт-Благовєщенськ' припинив мовлення, дія ліцензії на мовлення припинено з 4 грудня 2019 року за рішенням засновників, повідомляє портал АСН24. Уточнюється, що розпочав мовлення цей телеканал в 2008 році. Повідомляється, що телеканал ретранслював на обласний центр ефірне мовлення 'Амурського обласного телебачення', а також випускав в ефір програми про амурском спорті власного виробництва. За словами голови Амурської обласної організації Спілки журналістів Росії Євгена Дуюнова, 'Спорт-Благовещінск' став уже четвертим місцевим телеканалом, що припинив існування після переходу регіону на цифрове телемовлення. Раніше закрилися 'Свій', 'Альфа-канал', '5-й відеоканал'. Дуюнов озвучив позицію, згідно з якою головною причиною закриття регіональних телеканалів стала цифровизация телебачення в Росії, після якої федеральні телеканали першого і другого мультиплексів отримали доступ до більш широкої аудиторії, а що залишилися в аналоговому мовленні регіональні телеканали, навпаки, втратили аудиторію і рекламодавців. Він також зазначив, що в Амурській організації спілки журналістів Росії намагалися виправити ситуацію, зокрема, в травні 2019 роки провели спільно з Амурським відділенням організації малого і середнього підприємництва 'Опора Росії' круглий стіл на тему розвитку регіонального телебачення в умовах цифровізації, в якому взяли Долі представники інформаційної сфери, філії РТРС 'Амурський ОРТПЦ', управління інформатизації Амурської області. На заході висунули ініціативу створення в Благовещінске силами місцевих телеканалів експериментального локального мультиплексу для переходу на 'цифру'.


Металлические конструкции по максимуму, все возможные услуги от сварки до прокатного листа метала https://www.maxima-metall.dp.ua/products/list-goryachekatanyj-stalnoy/list-goryachekatanyiy-14-0.html


Ідею підтримав губернатор Приамур'я Василь Орлов, однак Мінкомзв'язку РФ не схвалив. 'Позиція міністерства проста: ніякого мультиплексу, в якому б віщали регіональні канали, не буде - виживайте, як хочете, без цифри. Тобто регіональне ТБ спочатку поставили в нерівні умови з 20 федеральними каналами: їм дали місця в красивому швидкісному поїзді під назвою' Цифра ', а іншим кажуть:' Ну, тепер ви самі доганяйте цей маглев [поїзд на магнітній подушці] на своїх паровозиках '. Природно, в таких умовах ні про яке виживання регіонального ТБ, особливо у нас в Благовєщенську, мова не йде', - заявив Євген Дуюнов. Нагадаємо, Амурська область перейшла на 'цифру' в квітні 2019 року під другу хвилю цифровізації, завершилася цифровизация в Росії 14 жовтня 2019 року. Заступник голови Мінкомзв'язку РФ Олексій Волін неодноразово заявляв, що створення локальних мультиплексів в окремих регіонах неможливо, так як спочатку потрібно розподілити частоти по всій Росії. Також Мінкомзв'язку РФ дотримується позиції, що перехід на 'цифру' не міг стати причиною закриття регіональних телеканалів.




Категория: Цифровое / кабельное ТВ | Просмотров: 340 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Війна за канал "Інтер": Тимошенко переходить у наступ...
Канал «TVCI» прекратит эфирное вещание в Минске...
«Сфера ТВ» разошлась с ТРК «Киев»...
Sun Direct запустила в Индии первый сервисный пакет HD-каналов...
Китайское телевидение заговорит по-русски...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 16
Гостей: 16
Пользователей: 0