Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

13:27
«Перший ТВЧ» оголосив про запуск нового телеканалу «Арсенал»

⁠С 1 січня 2020 року в кабельних мережах російських операторів почне мовлення новий телеканал «Арсенал» від телекомпанії «Перший ТВЧ». «Арсенал» позиціонується як пізнавально-розважальний телеканал в HD-форматі для справжніх чоловіків і їх вірних подруг. У сітці каналу буде представлений якісний російський і зарубіжний контент про сучасній зброї і військової техніки, військові фільми і серіали, ексклюзивні для Росії західні ігрові реаліті-шоу, а також документальні програми. Основною відмінністю від конкурентів в даній тематиці стане загальна динаміка оповіді: телеканал покаже військові події і технічні досягнення у виробництві зброї цікаво, дохідливо, без зловживання хронікою і з максимально об'єктивної трактуванням різних періодів світової історії, йдеться в повідомленні «Першого ТВЧ». «Ми впевнені, що' Арсенал ', поряд з телеканалом' Мисливець і рибалка ', стане одним з флагманів нашої телекомпанії.


Перша в Україні група компаній https://autostrada.com.ua/ котра займається комплекснім ремонтом автодоріг та будівництвоv повністю нових автострад по всій країні на належному рівні европейської якості.


Перед запуском ми провели глибоку аналітику як конкурентів в даній тематиці, так і аудиторії і контенту і постаралися взяти все найкраще, щоб 'Арсенал' був цікавий і глядачам, і операторам », - коментує генеральний директор телекомпанії« Перший ТВЧ »Максим Полухін. «Взявши' Арсенал 'в свою кабельну мережу, оператор отримає вдячну і вірну аудиторію, адже його глядач - надійний, що відбувся людина, яка не кидає слів на вітер і відповідає за свої вчинки. Отримавши таку аудиторію, ми отримаємо надійне телеперегляд », - зазначає програмний директор« Першого ТВЧ »Наталія Сидоренкова. Телеканал мовить із супутників Eutelsat Eutelsat 36B (транспондер №37), Експрес-АТ1 »(транспондер №25) та« Експрес АТ2 »(транспондер №25). Інформацію про наземних способах доставки «Арсеналу» можна дізнатися на сайті «Першого ТВЧ». Зараз в портфелі «Першого ТВЧ» знаходиться 12 пізнавальних, розважальних, дитячих, прикладних і сімейних телеканалів власного виробництва; 6 з них транслюються в SD-форматі і 6 - в HD-форматі. Серед них: «Капітан Фантастика», «Рудий», «Телеподорожі», «Пригоди HD», «Здоров'я» та інші. Також телекомпанія виступає дистриб'ютором чотирьох каналів ультрависокої чіткості: «Кінопоказ», «Наша Сибір», «Наша Сибір 4K» і Insight UHD.




Категория: Спутниковые новости ТВ | Просмотров: 319 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

МАРТ переводит РТРС на "цифру"...
Кризис поможет операторам перейти к сетям следующего поколения...
"МТС Узбекистан" запускает мобильное ТВ...
Изменение в киевском телеэфире. Канал "Футбол" пришел на замену Мегаспорту...
"Радуга ТВ" подключилась к абонентам...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 6
Гостей: 6
Пользователей: 0