Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

13:40
Названі можливі терміни запуску надважкої ракети 'Дон'

Росія в 2029 році на першій надважкої ракети-носії 'Дон' планує відправити до Місяця злітно-посадковий комплекс для відпрацювання примісячення на її поверхню, повідомив РІА Новини в четвер джерело в ракетно-космічній галузі. Планується, що надважкі ракета 'Дон' буде більш вантажопідйомної надважкої ракети 'Єнісей', перший пуск якої планується в 2028 році. В СРСР була створена надважких ракета Н-1 для пілотованих польотів на Місяць, однак після чотирьох аварійних пусків в 1969-1972 роках програма була закрита. У 1987-1988 роках відбулося два успішних пуску надважкої ракети 'Енергія', але програма також була закрита в зв'язку з відсутністю достатньої кількості корисних навантажень і розвалом СРСР. Крім того, розроблялася надважких ракета 'Вулкан', більш вантажопідйомна, ніж 'Енергія'. 'Відзнакою' Дона 'від' Єнісею 'стане додавання ще одного ступеня, що зробить' Дон 'більш вантажопідйомним, ніж' Єнісей '.


На різних стадіях розвитку свого діла, постає питяння пошуку бізнес партнерів, це краще робити на спеціалізованих форумах. 


'Єнісей' (або ракета-носій надважкого класу першого етапу, СТК-1) зможе виводити на низьку навколоземну орбіту корисний вантаж масою від 88 до 103 тонн, а на місячну орбіту - від 20 до 27 тонн. У 'Дона' (або ракети-носія надважкого класу другого етапу, СТК-2) ці показники складуть, відповідно, 125-130 тонн і 32 тонни ', - сказав співрозмовник агентства. Джерело додало, що перший пуск ракети 'Дон' намічається на 2029 рік. 'Його метою буде відправка до Місяця злітно-посадочного комплексу для відпрацювання примісячення на її поверхню в забезпечення майбутньої висадки російських космонавтів на природний супутник Землі', - пояснив він. Майбутніми корисними навантаженнями для 'Єнісею' і 'Дона', за словами співрозмовника, стануть запускаються до Місяця пілотований транспортний корабель 'Федерація' масою 20 тонн, місячний посадочно-злітна комплекс масою 27 тонн і модуль місячної бази масою 27-32 тонни. 'Крім того, вони зможуть виводити на геостаціонарну орбіту космічні апарати на базі транспортно-енергетичного модуля масою 26-30 тонн і в точку Лагранжа L2 системи Сонце-Земля (місце в космосі, де врівноважується тяжіння Сонця і Землі. - ред.) - телескопи масою 30-40 тонн для фундаментальних досліджень далекого космосу ', - пояснив він. Раніше джерело в ракетно-космічній галузі повідомило РІА Новини, що Роскосмос остаточно визначив найкращий вигляд ракети-носія надважкого класу 'Єнісей' для польотів до Місяця: на ньому буде використовуватися поставляється в США двигун РД-180, інші варіанти 'Єнісею' більше не розглядаються. Указ президента Володимира Путіна про створення 'Єнісею' був підписаний на початку 2018 року. Перший пуск планується на 2028 рік. Стартовий комплекс для 'Єнісею' планується побудувати в 22 кілометрах від міста Ціолковський. На створення ракети Роскосмос просить виділити 1,2 трильйона рублів. Остаточний вигляд ракети 'Єнісей' з усіма технічними особливостями буде прописаний в ескізному проекті, який повинен бути підготовлений до листопада 2019 року.




Категория: Спутниковые новости ТВ | Просмотров: 451 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Кашпировский может стать ведущим нового шоу на НТВ...
Raduga – Connect 1.7.2...
73% жителей Праги с DVB-T...
Symantec предложит пользователям сервис онлайн хранения данных...
Китай намерен за пять лет удвоить количество своих спутников связи на орбите...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 8
Гостей: 8
Пользователей: 0