Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

13:12
Чернівецький телеканал «Народного фронту» обзавівся супутникової ліцензії

Телеканал ТВА, пов'язаний з родиною Бурбак з «Народного фронту», запевняє, що з отриманням супутникової ліцензії він не змінить статусу регіональної. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 14 лютого видав супутникову ліцензію регіональному чернівецькому телеканалу ТВА (ТОВ «ТРК' ТВА '»). Причиною отримання ліцензії директор каналу Вадим Пелех назвав відсутність локальної цифрової ліцензії. Згідно представленої в Нацраді концепції, мовник при супутниковому мовленні не планує зміщувати акценти з Чернівецького регіону на всю Україну. У фокусі телеканалу - інформація, аналітика, розслідування та розваги. У числі расследовательскіх програм згадувалися програми про недобросовісних забудовників Чернівців, діяльність місцевих чиновників і бізнесменів. У телеканалу є ефірна аналогова ліцензія на 20 годин мовлення в Чернівецькій області (решта 4 години, 16: 30-20: 30, були закріплені за місцевою філією громадського мовника). У зв'язку з відмовою суспільного мовника від місцевого аналогового мовлення, телеканал подав заяву в регулятор з проханням змістити терміни мовлення, щоб охопити вечірній прайм.


С достижением определённого возраста, дети сталкиваются с тяжелой реальностью взрослой жизни, в которой часто мало места "слабым", эта слабость заключается в не недостатке знаний и образования, дабы влиться в развитое общество. Не мало важным фактором и залогом будущей самореализации, это качественное образование, которое возможно даст толчок успешной карьере в будущем. По этому в данных реалиях важно выбрать достойное учебное заведение и страну в которой оно находится. Очень качественное обучение в Германии, студентов могут обучать даже нобелевские лауреаты, есть возможность параллельной подработки и перспективы сразу после окончания учебы получить рабочую визу, как правило успешно закончившие высшее учебные вузы в Германии, очень востребованы в немецких компаниях и в Европе.


Вадим Пелех запевнив членів Нацради, що канал також подав заявку на прорахунок частоти в місцевій ефірної цифри. В апараті регулятора повідомили, що передали заявку в Держцентр радіочастот, де повідомили про наявність частоти в ефірній цифрі. Телеканал вже розпочав супутникове мовлення в тестовому режимі - мовник вийшов на супутник Амос 6 через компанію «Укркосмос». Власник телеканалу ТВА - Наталя Гірман, дружина голови наглядової ради банку «Альянс» Юрія Гирмана (власник банку - засновник і співвласник страхової групи «АСКА» Олександр Сосіс [86,57%]). У 2015-2016 роках Гірман був помічником глави депутатської фракції партії «Народний фронт» у Верховній раді Максима Бурбака, а в 2014-2015 - директором департаменту держвласності Мінінфраструктури при міністрі Максима Бурбак. З 2011-го по 2014-й Гірман був директором департаменту екологічної безпеки та дозвільної системи Держслужби геології і надр: починав роботу в держструктурі з посади заступника начальника, а пізніше став начальником управління дозвільно-ліцензійної діяльності у сфері надрокористування. Гірман декларує 4,5 млн грн готівкою і квартиру в Чернівцях. Директор каналу Вадим Пелех є чинним помічником Максима Бурбака. У чернівецькій цифрі віщають два телеканали, пов'язані з місцевим підприємцем і головою чернівецької партії «Рідне місто» Василем Проданом (дружина якого Оксана - нардеп від БПП) - «Чернівецький промінь» та «Місто ТБ», ще одна цифрова ліцензія - у громадського мовника. У двох місцевих аналогових телеканалів - ТРК «Чернівці» Віктора Сідляра (володіє «Машзавод» - найбільшим підприємством області) і каналу ТВА - цифрових ліцензій немає.




Категория: Спутниковые новости ТВ | Просмотров: 764 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Spb TV 1.0: новые перспективы мобильного Интернет-телевидения в России...
Нацсовет: в Украине только один провайдер спутникового вещания работает в правовом поле...
Потенциальная аудитория русскоязычного телеканала CCTV составляет 300 млн человек...
Представитель компании LARCAN о развитии рынка эфирного цифрового ТВ в Украине...
Symantec предложит пользователям сервис онлайн хранения данных...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0