Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

12:13
Viasat задоволений результатами за 2008 рік та планує забезпечувати абонентів обладнанням безкоштовно
За даними фінансової звітності компанії Modern Times Group (інвестор Vision TV), у 2008 році ринки, що розвиваються (Прибалтика, Україна) залучили 54 тисячі клієнтів, у тому числі 24 тисячі абонентів преміум-класу. Про це на презентації для журналістів 27 лютого повідомила генеральний директор компанії Оксана Ферчук. За її словами, понад половину преміум-абонентів залучено саме в Україні.

Наразі з-поміж клієнтів бренду Viasat близько 60% відсотків становлять колишні користувачі безкоштовного супутникового телебачення, а близько 25% - колишні споживачі ефірного телебачення.

У 2009 році Vision TV планує продовжити рекламну активність. У тендері на медіа-обслуговування бренду Viasat на 2009 рік перемогла агенція Media Direction (торік плануванням рекламної кампанії Viasat займалася рекламна агенція Optimum Media).

«Дуже успішною була наша маркетингова кампанія "Тюнер за 1 гривню". Ми плануємо її продовжити», – зазначила Оксана Ферчук. За її словами, маркетингове завдання Vision TV – знайти спосіб пропонувати клієнтам обладнання безкоштовно.

Коментуючи реєстрацію супутникового оператора-конкурента «Поверхность ТВ» як суб’єкта інформаційної діяльності (рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за 23 лютого), Оксана Ферчук сказала: «Ми позитивно розцінюємо цей крок як "Поверхности", так і інших конкурентів, які будуть працювати у правовому полі. Таким чином залишається менше місця тим, хто працює нелегально. Очевидно, що наші конкуренти серйозно ставляться до бізнесу в Україні, і ми очікуємо допомоги у розвитку українського ринку супутникового телебачення».

Нагадаємо, що комерційний старт компанії Vision TV (бренд Viasat) відбувся на українському ринку супутникового телебачення у квітні 2008 року. Компанія була першим супутниковим оператором, проліцензованим Нацрадою.



Категория: Новости компании Мирант | Просмотров: 1994 | Добавил: sputnikovoe-tv | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Народный телевизор...
Только 8% европейцев платят за скачиваемое видео...
PeopleNet анонсировал новую услугу "Wi-Fi доступ к Интернет"...
Каналы на русском ABS 1 (21)...
Спутник "Экспресс -АМ44"...
Реклама



Календарь публикаций
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Статистика


Сейчас на сайте: 9
Гостей: 9
Пользователей: 0