Спутниковое Телевидение + Интернет весь мир у вас на экране       

   
Меню сайта
Категории раздела
Спутниковые новости ТВ
Транспондерные новости.
Цифровое / кабельное ТВ
Новости изменений в эфире
Интернет и IPTV технологии
Провайдеры, новшества
Новости мира гаджетов
электроника и гаджеты
Новости киномира
Новинки в мире синематографа
Спутниковый - Интернет
Новости провайдеров
Крипторынок валют
Новости о криптотехнологиях
Новости компании Мирант
Новые услуги, изменения

08:23
«112 Україна» обстріляли з гранатомета: постраждала вивіска

Поліцейські кваліфікують подію як терористичний акт. У ніч на 13 липня в Києві, на вулиці Дегтярівська, 21Г двоє невідомих з гранатомета обстріляли будівлю «112 Україна». Поліцейські кваліфікують подію як терористичний акт, повідомляє прес-служба Нацполіціі. О 3:40 в поліцію надійшло повідомлення про те, що місцеві жителі чули звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській в Шевченківському районі міста. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального і головного управлінь поліції, вибухотехніки, кінологи і екіпажі патрульних. Прибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі і оточили територію, прилеглу до місця злочину. При відпрацюванні знайшли тубус гранатомета, який направлять на проведення експертизи. В результаті ніхто не постраждав. У столиці введена спеціальна поліцейська операція із затримання тих, хто стріляв. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. В даний час зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення і затримання осіб, причетних до скоєння правопорушення, а також на вивчення мотивів злочину. Всі зібрані матеріали будуть передані в Службу безпеки України для подальшого розслідування.


В результаті цих дій ні хто не постраждав і допомога медиків, для людей не знадобилась. Але часто буває, потрібна професійна медична допомога, для операції з гінекології, урології, хірургії та онкології. В цій потребі вам допоможуть фахівці клініки Біляка https://bilyak.com.ua/ на Закарпатті.


Телеканал повідомляє на своєму сайті, що «постраждала тільки вивіска телеканалу», а «всередині будівлі видно незначні пошкодження» (без уточнень). Відзначимо, напередодні співробітники «112 Україна» виступили з відкритим зверненням до СБУ, прокуратуру і дипломатичні установи з проханням захистити колектив від сваволі радикалів, які шляхом залякування і погроз намагаються вплинути на редакційну політику телеканалу і примушують відмовитися від світових стандартів мовлення в догоду якимось політичним інтересам . Нагадаємо, 13 липня телеканал покаже документальний фільм «Відкриваючи Україну» американського кінорежисера Олівера Стоуна з Володимиром Путіним і Віктором Медведчуком. Як відомо, «112 Україна» разом з телеканалами ZIK і NewsOne входять в новостворений медіахолдинг «Новини» нардепа «Оппоблока» і соратника Віктора Медведчука Тараса Козака, генеральним продюсером якого став росіянин Олексій Семенов - екс-генпродюсер телеканалів «Прямий», NewsOne. Ідеологічний вплив на канали Козака має директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський, політконсультант Тараса Козака.




Категория: Цифровое / кабельное ТВ | Просмотров: 467 | Добавил: vetal | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы:

Антимонопольный комитет вышел на "Воля-Кабель"...
W2A спешит на помощь...
Конец диванным телевизорам. Пророчат на Digital TV Russia 2009...
Более 80% потребителей хотели бы иметь общедоступные сети Wi-Fi...
З 1 березня подорожчають послуги кабельного телебачення для користувачів "Альфа-медіа...
Реклама



Календарь публикаций
Статистика


Сейчас на сайте: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0